Ѓоко Танески и екипата во Осло!

• Креатор на темата Креатор на темата курајбер
  • Време на започнување Време на започнување
не е можно ова :nesvest: млади луѓе се јбг. наместо да цепат англиски или колку толку да знаат да одговорат на прашањана барем. срам, жив срам. пак оној раперон ПОЈМА СИ НЕМАЛ од англискиов :toe:

--- надополнето ---

п.с. може од жал ќе ни дадат некое поенче, што се срамеа т.е. за срамот ако не за друго

Ја мислим да све ово...једноставно...није истина...:vozbud:

Ѓоко може да биде мистер на Македонија :)

Кој резил леле... срамота... Ама не се они криви. МТВ нема пари па преведувач со нив да прати :tapp:

Хахахахаха, мацедониш :pos: oпута Ваташка нек си ебе мајката ме изнасмеа :pos:

Додуша толку од него, не може да се очекуе повеќе четврто со сила му е земено :icon_lol:

На Ѓокета му било “ very expensive’’-можам да го замислам како пробува фармерки низ цел град :).
Били звер е веројатно единствен пример на рапер што не знае Англиски, значи неизводливо е да не знае англиски, а да си рапер и врчак знае гарант!

И рака на срце мора да им одбиеме на некои околности. Не е официјално интервју некое ова е гарант за некој Ексклузив нивни таму. ““Не срамеле?!?!’’ :O .....мене срам не ми е, мене ми е мило што сме ми пуштиле така приглуп претставник на Евроовизија, ова требаше одамна да ни текне, уште од старт требаше да им пуштаме циркузанти за да видат дека Македонскиот народ, ете кур не го боли за Евровизијата нивна и место пеачи праќаме....риби :icon_lol:

пс..
абе не издржа бе клинкур охридски да не го спомне езерото негово, и не изджа бре!!

ебит. вкаа и на шерифович и правеа србите кога отиде па на крај си го јадоја курот само...немојте да биде “ѓоко мајсторе, сите бевме со тебе а-у’’ :)

не е можно ова :nesvest: млади луѓе се јбг. наместо да цепат англиски или колку толку да знаат да одговорат на прашањана барем. срам, жив срам. пак оној раперон ПОЈМА СИ НЕМАЛ од англискиов :toe:

Ним повеќе холанџани му идит у Охрид.

До 4то одделение германски учат само децата,не англиски :nenene:

633736439423538560-Facefist.jpg

Којзнае во која земја го има оставено англискиот, оти тој со кола од Скопје замина накај Осло.

Не е тој крив, колата кабриолет беше :):)

Не за џабе Били е Ѕвер, ќе зборел на Мацедониш :pos:

А Ѓоко се надева дека некој ќе ни send some voice, :)

Искрено не се замарам со ова дека не срамеле демек, од сериозни работи на Евровизија не сме виделе аир, што сакаат нека прават, и вака и така овие интервјуа немаат никаква врска со бодовите, не дека и настапот ќе има премногу така да барем ќе се насмееме.

Дедо ми Славе поубо збора англиски

Се слагам со сите кои велат дека од една страна е супер што пративме по неекспониран да речам пеач во Осло.Кога ги праќавме најдобрите Евровизијата ги бламираше нив е сега редно е ние да ги побламираме...Криво ми е само шо ќе мислат дека сме примитивен народ а и за Џоко кој е добар човек и личност

Значи ДНО!

Кој го пушти сељаков кој го пушти?! Најглупите ги пуштивме САМИ, Дејана (тенџере смотано) и Ѓоком два грама мозок шо немат.

Нека се убијат бе, нека спремеле едно текстче барем за коа ќе ги прашаат, барем на тоа да биле спремни.

Нема да наввам за Македонија па нека бидам предавник. И да им ебам све на глупите шо отишле.

Каролинчето коа одеше и Елена барем нозе покажуваа и фаца уба.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom