God of War III

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Aaaaannnd its done :nesum::nesum:. Фантастичен и мистериозен крај. Пуштена е Teaser страна, изгледа ќе има нешто ново (највероватно Download Content.

http://www.godofwar.com/spartansstandtall/

ќе има гледав на интернет, може не на оваа сторија ама кратос will strike again, а и со изведбата на целиот 3 дел страмота е да заврши

Aaaaannnd its done :nesum::nesum:. Фантастичен и мистериозен крај. Пуштена е Teaser страна, изгледа ќе има нешто ново (највероватно Download Content.

http://www.godofwar.com/spartansstandtall/
Фантастичен и мистериозен ? НЕ... баш го гледав и ми беше ептен chesey american ending ... Али кил мувовите од прво лице би биле едниствената работа заш би ја купил играва =) респект за тоа.
За тезерот читав на IGN има шпекулации али предвидуваат дека ке биде некоја мала ствар и ке ги разочара лугето како Bioware пред некој ден со лоадингод и испадна некоја аукција итн...

Фантастичен и мистериозен ? НЕ... баш го гледав и ми беше ептен chesey american ending ... Али кил мувовите од прво лице би биле едниствената работа заш би ја купил играва =) респект за тоа.
За тезерот читав на IGN има шпекулации али предвидуваат дека ке биде некоја мала ствар и ке ги разочара лугето како Bioware пред некој ден со лоадингод и испадна некоја аукција итн...

Chesey measy, за мене крајот беше ЗАКОН. Ај спореди ја сега со Данте :) и дрви го сега која е подобра :). Иначе, брат ми ги собра сите трофеи (два пати ја сврти во рок од 6 дена), вториот пат на Титан (Хард) ја играше, :tapp:.

Chesey measy, за мене крајот беше ЗАКОН. Ај спореди ја сега со Данте :) и дрви го сега која е подобра :). Иначе, брат ми ги собра сите трофеи (два пати ја сврти во рок од 6 дена), вториот пат на Титан (Хард) ја играше, :tapp:.
Ама ја не реков дека Данте ке биде боља туку си имав надежи за играта =)

играва ме бендисува ептен, ја играв GOW 2 на PS2 малку и супер беше
баш штета што ја има само за PS2/3

Невиден серијал од игра,штета што неможам да ја играм тројкава сега имам x-box360, а 1 и 2 ги имам изиграно на сите модови,сега за сега ќе си гледам на јутуб :toe:

Ак е нешо ме препрајт да купам PS3, пред да излезит чип е ова игра... :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom