Ејгиди Паро ејгиди од тебе домаќинка не бива жено. Али думаш али паметиш пред некоја година јас, ти, Гоце Делчев и Никола Карев седнати во Интернет кафе “ Interspace “ плешиме Counter Strike два на два? Ги отепавме десет разлика. Како вчера да беше памтам Гоце кога ми рече: Васко мори Васко ни кантер ми се игра ни на Facebook профил ми се гледа...во мисла сум еве 2 дена. Осман Бег два дена го нема на Skype сигурно ги собира тие јаничарите да ја сардиса Македонија. Или ме има блокирано и делетирано како контакт или се спрема за лут и крвав бој. Не бе Гоце му велам јас, ниту те има блокирано ниту се спрема за лут и крвав бој. Еве јас со Калеш Анѓа сум на Mirc, од Истамбул е врзана вели оти имало некој штрајк, турциве да не речам Османлии чекале втор мобилен и интернет оператор, пошто тој старио Enver Mobile, ем скап ем никакви промоции не нудел, а мани другото и многу рестрикција со Traffic имало. Убаво ме учиш и советуваш Калеш Васко, но сепак јас имам сомнежи длабоко во мене. Еве сега на Google Earth ќе видам дали има некакво раздвижување на Турска граница. А ти другар Карев да ја убрзаш работата со инсталиранње на новите Wireless рутери, востание без рутер не е востание другар Карев. И ајде да тркниш до Кабелнет, да ја платиш сметката за интернет и телевизија, и да му кажиш да прата екипа имам Network Cable Unpluged изгледа некој swich изгорел. И види таму со кабловската среди вечер има тенис Kukush Grandslam Open. И прати му еден MMS на Питу Гули од црешата во с.Селце да види да се консултира со Миле Бочваро дали има услов да прајме Црешов Топ од нејзе или да бараме друга. Ајде види ти Калеш Васко шо должам за интернетов и Газозава и да те прашам нешто сакам. Дали ти Калеш Васко ќе сториш ниет вечерва да ми бидиш компањонка во клуб Hollywood, ќе се собираме војводиве да напрајме некоја партија Куглање. А добар куглач без друшка не е Куглач. Ајде бегам јас Васке да видам до банкава дали ми одобриле кредит за Востаниево, а ти вечер звони на фиксен или дај ми сигнал јас ќе ти звонам те внесов во Мојот Круг. Ајде поздрав