Го вртевме лепчето и паричката се падна кај ...?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се падна кај куќата.Ми се нама паднато едно 7-8 години али не се лутам коа тогаш ќе дојде кај мене битно се да е ко шо треба.Местенки не поштуем.

Ние се откажавме од потрагата мислејќи дека никогаш нема да ја најдеме. И хранејќи го гладот ја загризав во кората на моето парче леб. Па ајде, нека ми е со среќа!

Ништо ново:toe: значи не е кај мене, кај мајка ми се падна :)

На мене ми се падна ама под сомнителни околности

После 10 години кај мене се падна :)
Фала богу , време беше:)

Кај мене досега никогаш не паднала :(
Немам среќа.
Ај се надеваме за Василица ќе биде. :smir:
Инаку, кај сестра ми.

Вртеле без мене, јас не бев тука. Викаат дека лепчето што било предодредено за мене ја кријало паричката.
Мамо ќе ти верувам.:smir:

Кај мајка ми. Па нека се порадува и таа. Последниве 3 години се кај сестра ми се паѓа дури и сомнително ни доаѓаше:)
Нејсе, мамо биди ми здрава и жива. Татко ми додуша нешто негодуваше како мало дете,а јас набљудував.
Пара како пара. Не можам да ја врзам за среќа, ами за некои други нешта,ама ај нека им биде...

Оваа година падна кај куќата. А прво сакав тоа парче да го земам и се премислив пу јазк.

Во нашата фамилија ги обожаваме семејните ручеци а посебно оние празничните.мајками специјално за Бадник се спрема цела недела дури и летно време купува јаготки и ги става во фрижидер за да ни направи крем за таа вечер, па најразлични специјалитети нејзини.јас не дека сум некој страшен гурман ама тие денови си го сакам јадењето ама пред се ја сакам таа пријатна етмосфера која се ствара кај сите нас дома кога седнуваме на трпеза и го кршиме лепчето мислам феноменално ми е. а паричката оваа година се падн аво брат ми јас од таа страна ич немам срека.

Во куќата...тоа значи подеднакво среќа на сите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom