Еми ти заради демократијата ми проповедаш РОБСТВО и ми го величиш твојот бог-силувач! АЛАХ е пустинки концепт на бог!
Марш таму и ти и сите твои пророци и закони! МААААРШ! ВО ред било да се каменуваат луѓе и да се касапат! Во ред бил шеријатскиот закон! Не за демократија?
МАРШ ВО ПУСТИНИТЕ НА АРАБИЈА! Да ти се налепи песок на челото додека се клањаш ко роб и се надеваш денот да помине со казнување неверници!!!
На македонецот ќе му проповедаш ислам? Нормален си?
Само јас смеам да зборувам за Исус негативно и христијанството! Ти го немаш тоа право бидејќи си муслиман!
Ти плукаш врз христијанството а исламот е религија на смртта и стравот и збиралиште на убијци и самопрогласени гоподари врз своите блиски!
Секој што одобрува убивање деца е убиец и треба да се забрани неговото проповедање на омраза и анти-државни говори! Внимавај што зборуваш да не бидеш пријавен на органите, како што ти милуваш да кажеш, ако живееш во шеријатски уредена држва...
Ццццц зошто ве има во Македонија? Зошто? Боговите имаат смисла за хумор штом ви овозможиле и вие да бидете богови и да создавате луѓе! Ах...
Исламот мора да умре и од неговата пепел да излезе нешто подобро! Зарем немате такви секти кај вас, што не сакаат такви ригорозни казни?