B
boki10messi
Гостин
А, тебе амнезија те фати или отсекогаш си таков?не се прави удрен..туку одговори ми КОЈА ЕКИПА ИМА по 3-4 таленти во својата екипа ???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А, тебе амнезија те фати или отсекогаш си таков?не се прави удрен..туку одговори ми КОЈА ЕКИПА ИМА по 3-4 таленти во својата екипа ???
1. Реал Мадрид - прво тим со пара не се прави, второ многу искомплексирани навивачи ( многу се ретки тие што стварно гледаат како шо треба на работите ) и трето поради гејчено Роналдо
2. Манчестер Јунајтед - едно време стварно ми беа симпатични, ама от кога дојде Гејналдо кај нив неможев да го гледам едноставно како гличи како плачипиче. Плус премногу пати имаат дадено гол во 90+ што баш и не е за фалење
3. Челзи - Роман Абрамовиќ и тоа што наеднаш пола од тие што навиваа за Барса, Реал, Манчестер, Арсенал џр-мр почнаа да навиваат за Челзи![]()
Interesno......gji imash nacvedeno 3 ekipi koi edinstveno mozhat da ja zagrozat barca....te raazbiram:smir::smir:
Реал неможе:baeh:
А, тебе амнезија те фати или отсекогаш си таков?![]()
хахахах смешен....што не признаеш дека нема ДРУГ ТАКОВ ТИМ ?? туку вие сте направиле нешто..и се качивте на К.Р да ми простат сите....
само едно знај...КОЈ МОЖЕ КУПУВА...кој неможе ..вади деца од школата...
доста е офф топик
Честито само што го зема приматот за најголемо брукање преку пост на Кајгана![]()
Да така е. Јас гледам фудбал од вчера, онака вртев по програмите и на тоа застанав немав шо да правам, па си викам ај воа чудово да го погледамсамо да те потсетам нешто..без никаква намера за провокација...додека барселона ги произведуваше меси чави иниеста...завршуваше на 5 место во ла лига..и играше куп уефа..беше 4-5 сезони непознат тим...реал сосиедад ја победуваше..и беше пред неа во лига...заедно со селта виго...за разлика од реал...секогаш е на врвот во ла лига...дали прво второ место....
тоа беше сезона 2000 до 2004...тогаш си имал 11 години и не си гледал фудбал...да дојде сега таква ера...да барселона игра така..како тогаш..и да ги чека младинците...ти ќе се откажеш од фудбал..а и секој друг фан на барса..верувај ми ...
ако нешто грешам сугерирај ми
Да така е. Јас гледам фудбал од вчера, онака вртев по програмите и на тоа застанав немав шо да правам, па си викам ај воа чудово да го погледам
Извини шо ќе те разочарам лепи, ама много убаво памтам кога се развиваа иниеста и чави, ги памтам и тие генерации на де Бур браќата, Ривалдо, и компанија шо беа. Памтам Барса кога завршуваше на средината на табелата, па како шо гледаш сеуште навивам за нив и ќе навивам и понатаму за нив па ако сакаат и во регионална лига нека настапуваат![]()
абе не прави будали тука на форум од сите нас...де бур едниот играше до 2000 година во барса...тогаш си имал 7 години....иди лажи таму други дека од тогаш навиваш за барселона...
инаку одговор за фанот од манчестер...не не мрази нас барселона...воопшто..НИЕ СЕ ГЛЕДАМЕ КАКО КОНКУРЕНТИ...а тоа е сосема друго од омраза...манчестер го гледа реал како омраза бидејќи трансферите си го придонесоа своето...
барселона ..хмм нема зошто да ја мразам...нити ми купуваат играчи од реал...нити ќе ми купуваат...имаат убава игра..добри фанови...добри фудбалери...и на која основа јас да ги мразам нив ??? а тоа вие што серете за роналдо на секој чекор...како да не ве мрази човек...