Го мразам овој клуб затоа што...

• Креатор на темата Креатор на темата JFK
  • Време на започнување Време на започнување
Англија не можам да ја смислам од репрезентациите а манчестер од клубовите.

ОД Клубовите .Лацио,Интер,Јувентус,
ОД репрезантации,Шпанија,Бразил(не многу,најмногу поради поразот над ИТАлија

Репрезентацијата на Јувентус што ја води Липи моментално.

Ги мразам Слога и Пелистер, зашто ни се главни и единствени ривали :back:
После на листата следуваат Партизан, Звезда,Интер, Милан и Манчестер. Милан, Интер и Манчестер како ривали на моите Јуве и Арсенал. А српскиве ради тоа што се грди срби за кои на моја огромна жалост навиваат голем број на Македонци:kesa:

Слога , Шкендија , Башкими , Милано , Ренова - Се знае зашто
Звезда , Партизан , Милан , Интер , Јуве , Рома , Реал , Арсенал , Манчестер , Челзи , Ливерпул - Ме нервираат што сите се попалени по нив:smir:

Го мразам Манчестер Курајтед...затоа што цела ФА се насочени кон нив,сите судии се насочени кон нив и ги подржуваат...недај боже да губи 1-0 или пак да е 1-1,тогаш продолжението на утакмицата нема шанси да е под 5 минути(иако мечот можда не вредел ни 1 мин да се продолжува)...

Напомена: Од мојот facebook, хумор е, да не се свати како провокација, аман :)

30 ПРИЧИНИ ЗОШТО ТРЕБА ДА ГО МРАЗИТЕ ЈУБЕНТУС

01. Калчополи
02. Моџи
03. Мислат дека имаат 29 освоени скудета
04. Григера игра за нив
05. Имаат навивачи кои не одеа на Деле Алпи зошто им било далеку
06. Сеуште тврдат дека се невини
07. Играа во Сериа Б наместо во Ц2
08. Плачат по весници кои ги финансираат исклучиво за плачење
09. Каморанези игра за нив
10. Освоија Куп на Европски Шампиони со поклон пенал
11. Пред натпреварот загинаа нивни навивачи, само ненормална екипа би играла фудбал
12. Моџи ги праќаше судиите на скапи одмори
13. А кога не го слушаа ги заклучуваше по соблекувални
14. Молинаро игра за нив
15. Мислат дека пред Калчополи се било регуларно
16. Сеуште мислат дека Буфон е подобар од Цезар
17. Местачи
18. Секогаш имаат досадни тренери
19. Канаваро е шупец
20. Се жалат дека се оштетени од судијата ако не им поклони пенал, гол од офсајд и да му избрка играч на противникот.
21. Глумат пенали и прекршоци
22. Местачи
23. Шупци
24. Не го разбираат зборот Интернационале
25. Дедо Перо игра за нив. Сеуште.
26. Не е јасно зошто се заклучуваат во соблекувалните по натпревар...
27. Секогаш имаат привилегирани термини за натпреварите
28. Го земаа Гросо заради изглумениот пенал со Австралија
29. Мафијаши
30. Шупци

FORZA INTER!!!

Rabotnicki kao pi.ki lezat po teren koa sakat da cuvat rezultat
i Chelsea gi mrazam tolku mnogu,posebno Carvalho ciganot

Челзи,Ливерпул,Манчестер Сити..Ливерпул и Сити поради големото ривалство што го имат со Јунајтед,Челзи бидејќи се многу големи плачковци..се на Манчестер му попуштале,се Манчестер тепал педерски,Манчестер нефер ги освојуавл титулите(18 титули нефер да освојш...:lud:)

Исто и Реал и Барса..Овие Реал ако не ги соберат најдобрите играчи од секоја екипа неможат да функционират,а Барса,онака,ни јас нз зошто..ама ќејф ми се прави коа ќе видам дека Реал и Барса губат..Можеби бидејќи веќе се досадни во Шпанија :toe:

Едит: Можеби и Арсенал и Јунајтед се ривали,но Арсенал не ги мразам,бидејќи многу ми се допаѓа фудбалот што го играат,имаат супер фудбалери и доколку Јунајтед нема шанси да ја освои титулата,а Арсенал има,би навивал за нив..

Реал - играат многу со фаули и прекини. И доста им беше еден педер у тимот сега уште го купија најскапиот педер xDD

Милан и Челзи - Ги мразам затоа што или ќе постигнат гол со помош на судијата, или од офсајт, или на среќа ќе победат 1:0 а нивните противници нема да можат да постигнат гол или нешто сл. :helou::helou:

А српскиве ради тоа што се грди срби за кои на моја огромна жалост навиваат голем број на Македонци:kesa:

:baeh::baeh::baeh:

Jas najvise go mrazam Milan zatoa sto igraat so ofucani stogodisni tipovi, go imaat najgadniot nefudbaler Inzagi i odamna propadnatiot Pirlo, se na se ne mozam da gi gledam.
Edinstveno za Maldini :smir:.

Ги мразам реал мадрид. Нема да наведам причина, но зарем не забележувате дека реал не го мразат само оние кои навиваат за него. За кој европски клуб и да навива човек го мрази реал. играат никаков фудбал

На прво место Интер неможам да ги смислам ги мразам од дното на душата др објаснување немам цигански тим.После Манчестер Јунајтед заради педерската игра што ја прикажуваат и на крај Барселона.Овие 3 од секад сум ги мразел

Ај отворете тема за НАЈомразен македонски клуб, мислам дека че биди поинтересно!Разбирам да си симпатизер на некоја странска екипа, ама да си толку запален и засегнат како вас, е то не можам ни да го сватам ни да го оправдам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom