Го мразам овој клуб затоа што...

• Креатор на темата Креатор на темата JFK
  • Време на започнување Време на започнување
Мислиш на тимот кој низ историјата има помагано на својот постар брат од Милано да се врати од Серија Б во Серија А
Ти оваа теорија ја ставаш во некои си клупски успеси на Интер...

, а и лани им подарија победа за да Милан оваа година го гледаме повторно во ЛШ , но истото некако не го искористија .
Праевме муабет пред некој ден,од сеа на форумов секоја победа на Интер ке биде пуштена утакмица од разни икс причини колку и да се банални...

А и секој diehard фан во Италија има еден приоритет , а тоа е Скудетото , се друго е секундарно :toe: .

Јасно де да... не го рангираш и не ти значи тоа што не си го видел и осетил,тоа е нај дајхард

Ja go mrazam Real Madrid pederi,picki,kurvi da gi ebat grci!

Пејо , говорев за факти , да беше обратна ситуцаија буквално на ист начин ке размислувавте , али за разлика од вас , објективно ке се согласев со тоа, зашто сепак , говориме за Италија , плус , на неколку места во Скопјево била забранувана за сингл , и тоа нешто говори .
Едно е да не го сакаш Интер зашто е градски ривал , али друго е да го мразиш , прејак збор е во ситуацијава , или некои луѓе воопшто не го ни сфаќаат неговото значење .

А за Скудетото и ЛШ , и навивач на Јуве ја осетил титулата на ЛШ на своја кожа , знае какво е чувството , па пак , Скудетото е тоа што е примарно , иначе немаше да се кинат сезонски билети минатата сезона на Сан Сиро , нели . И со доаѓањето на Мурињо единствениот услов кој јас како фан на Интер го поставувам за тој човек е Скудетото , ЛШ е нешто за кое се надевам дека ке се случи во наредниве 2 до 3 сезони иако никогаш не се знае .

аеиии пак он “забранета била’’,од кога тоа ако е кај нас забранета значи нешто во светски рамки,али ок ако веќе си се убедил дека Интер на Милан им попуштил нек ти биде... на 29 однапред да си знаеме без разлика како ке заврши-пуштена е,гарант негде во Џибути ке ја забрани некој.
Скудето или ЛШ тоа е прашање на тежина на пехар,сам знаеш ама Калчо пехарот изгуби бајаги од реномето што некогаш го имало,после “екцесот’’ вреди нешто повеќе од Полски шампионат.
Без разлика што услов поставуваш ти на Мурињо,него Морати го донесе за да земе ЛШ не за Скудето,за Скудето си го имаше и Манчини.
Морати знае дека ЛШ те става на светска мапа на големи клубови,со домашни првенства си Црвена Звезда и Ренџерс....

аеиии пак он “забранета била’’,од кога тоа ако е кај нас забранета значи нешто во светски рамки,али ок ако веќе си се убедил дека Интер на Милан им попуштил нек ти биде... на 29 однапред да си знаеме без разлика како ке заврши-пуштена е,гарант негде во Џибути ке ја забрани некој.
Скудето или ЛШ тоа е прашање на тежина на пехар,сам знаеш ама Калчо пехарот изгуби бајаги од реномето што некогаш го имало,после “екцесот’’ вреди нешто повеќе од Полски шампионат.
Без разлика што услов поставуваш ти на Мурињо,него Морати го донесе за да земе ЛШ не за Скудето,за Скудето си го имаше и Манчини.
Морати знае дека ЛШ те става на светска мапа на големи клубови,со домашни првенства си Црвена Звезда и Ренџерс....

1. Па ако не си приметил , секоја забранета утакмица е и сомнителна а 90% од кладилниците и секогаш биле во право зашто на крај епилогот бил онаков каков и што они очекувале :toe: , посебно кога е во прашање Италија , каде секоја забранета утакмица имаше токму таков епилог каков и што очекуваа кладилниците ( таа пракса трае со години ) , така да мечот Милан - Интер '' случајно '' не беше забранет .

2 . Тој екцес траеше и траеше али беше откриен 2006 , демек претходно немаше , а и веќе кога си запознаен со истиот , зашто се чудиш на дадени натпревари , Италија е фор гад сејк .

зашто се чудиш на дадени натпревари , Италија е фор гад сејк .

Па зашто се радуваш на тамошните титули фор гад сејк,нема никаква доза сомнеж во се што може да се деси таму.,.....или во се што не е Интер....што дополнително го потврдува фактот за тежина на пехарите,има првенства каде што немало местење до сега каде што се играат финалиња и има далеку поголема неизвесност и адреналин.... да за таму е земен Мурињо и тоа им се свиѓа на сите дајхард навивачи,кои бтв не знам како би реагирале на тоа Интер да им пушта утакмици на Милан баш.... ја на нивно место кога би приметил нешто такви ке се напиздам попричично:toe:изглеа не знаеле дека во Моцарт била забранета :)

Па зашто се радуваш на тамошните титули фор гад сејк,нема никаква доза сомнеж во се што може да се деси таму.,.....или во се што не е Интер....што дополнително го потврдува фактот за тежина на пехарите,има првенства каде што немало местење до сега каде што се играат финалиња и има далеку поголема неизвесност и адреналин.... да за таму е земен Мурињо и тоа им се свиѓа на сите дајхард навивачи,кои бтв не знам како би реагирале на тоа Интер да им пушта утакмици на Милан баш.... ја на нивно место кога би приметил нешто такви ке се напиздам попричично:toe:изглеа не знаеле дека во Моцарт била забранета :)

Се имам помирено со тој факт на давање утакмици во последните кола во Италија уште кога бев основно , нека ти текне на дуелот Јуве - Киево од пред неколку сезони , или пак мечот Лацио - Рома , градско дерби како и она помеѓу Милан и Интер , изиграа 0-0 , цел свет знаеше дека резултатот беше диригиран уште од самиот почеток на натпреварот така да незнам зашто се однесуваш како овој начин на натпреварување да започнал по Калчополи а всушност е актуелен долги години во Италија .

Да го диригираше Интер првенството и они да одлучуваа кој ке биде новиот шампион на Италија , ке го снајдеше истата судбина како и Јуве .

Juve - posto ne znaat na igraat fudbal, mestea utakmici i imaat mnooogu sreka ;
Milan - posto se mnooogu stari i ne mozam da gi svaram koga gi gleam, a onie decava Kaka i Pato na terenot izgleat smesno u sporedba so ostanative, mozat vnuci da im bidat ;
Celzi - posto im gi mrsat smetkite na najboljite 3 ekipi u Ang. i se do sea napraiija samo so PARI ;
Barsa - posto na pocetok, kao bea nekoi skromni i dobri dusi bez nekoj znacaen rezultat, no otkako osvoija LS, za malce so ona dolnoto ke progovorea.Zgora na toa i Real M. mi e posympa ;

Јувентус- Ги мразам уште од мал ме нервира Недвед и Јувентус како тим! Ги мразам и Лион и Рома!:salut:

А можеш да кажеш причина зошто ги мрзиш Барса? За Реал можеме да набројуваме колку сакаш
- Секогаш биле тим без достоинство кој не игра според правилата (Ди Стефано)
- Најголемиот успех го доживуваат за време на фашистичката диктатура на Франко затоа што ги помагал (ја има дури суспендирано Барселона да не игра во Европа затоа што гордите Каталонци ја исвиркале химната на Шпанија.)
- Собирањето пари го ставаат пред фудбалот
- Често се вадат во последните минути со пенали или среќни голови (поради ова ги мразам Милан и Јувентус.)
- Иако имаат добри играчи играат досаден фудбал со многу тактика и фаули (ова важи за последните 4-5 години)
И има уште доста ама ова ми текнува во моментот.
Од другата страна е Барса
- Претставуваат гордост и промотор на една нација која нема сопствена држава.
- Единствениот тим кој прифатил да го стави логото на УНИЦЕФ на својот дрес.
и единствен тим кој за да има лого на својот дрес не зема пари туку плаќа 10м евра годишно кои одат во хуманитарни цели.
- Кога губат, губат достоинствено и никогаш не играат дефанзивно, секогаш напаѓаат.

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Me nervirat i gi mrazam MANCHESTER UNITED posebno od site drugi klubovi,neka 'C.Ronaldo' go smetat za 'najdobar' ama nema veza tipot, premnogu e sebicen ne znae da igra timski,me nervira uzasno!!! Zanes potres e...

PS: Vo krvta sum za CHELSEA i se nadevam oti ovaa godina ke gi zdrvat site!:wink:

Me nervirat i gi mrazam MANCHESTER UNITED posebno od site drugi klubovi,neka 'C.Ronaldo' go smetat za 'najdobar' ama nema veza tipot, premnogu e sebicen ne znae da igra timski,me nervira uzasno!!! Zanes potres e...

PS: Vo krvta sum za CHELSEA i se nadevam oti ovaa godina ke gi zdrvat site!:wink:
Крвта ако почнала да ти тече пред три години низ телото тогаш може. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom