Го мразам овој клуб затоа што...

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
go mrazam Celzi najmnogu zs mislat deka ako Abramovic dava mnogu pari za igraci ke bidat najdobri, ama ete ubavo im se vrati vo finaleto na Liga na Sampioni, more go mrazam i Abramovic, go zaeba cel fudbal, i vtoro, go mrazam Real Madrid zs se isti kako Celzi, bidejki se ista pesna, osobeno poslednive godini, Man.Utd 4ever
Да а чичко Глејзер не дава пари за Манчестер. Фергусон пере камиони у слободно време и од таму наоѓа пари за тимот. СМЕШНИ ви се постовиве.

Ај на темава да кажам дека никој посебно не мразам, освен тие што играат анти фудбал.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Јас мислам дека темава слободно може да се кантосат, поради сеење на меѓуклубска нетрпеливост и омраза, и е пандорина кутија за карање на фановите..Омразата е лоша работа, искрено...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
ТЕМАВА Sucks!
Ама да не останам без коментар најомразен клуб е интер...
земаа 1 титула без конкуренција,2 на зелена маса и се направија светска класа

Интер 16-ЈУВЕНТУС 27...Фактите Говорат Се! +2 одземени тоа се 29...
Плачковци невидени.

JFK

Член од
9 март 2007
Мислења
966
Поени од реакции
52
ТЕМАВА Sucks!

Плачковци невидени.
Зошто мора ваков пост, е овај постов SUХ, а не темава или слично. Стварно, значи како се изнервирав.. А, тоа дека се ствара омраза или слично.. Нема врска, пошто не верувам дека ни вие, како мене не би мразеле човек затоа што навива за некој тим. Не бидете безвезни ајде. А ти со ова фактиве веќе.. АМАН, аман... Ај, мавни ја глата од монитор двапати и ко че пишуваш нешто размисли трипати.

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
„Кога нешто не им е погодено на интераш или росоњер одма играат на Картата Б, местачи и слични работи“...А знаете ли што ми станува феномен?Што на нероазурите во последниве години, со потсмев се однесуваат кога ќе ти речат Сериа Б,а кога ќе им ги спомнеш кој е подобар во меѓусебните дуели, кој колку титули има во Сериа А, одма вели вие живеете во минатото..Епа, ете..И Сериа Б е за чудо во минатото!!Зошто ја спомнувате?Или ќе гледаме само од призма како ни одговара така?Фактите говорат, бројките говорат, а пред фактите Боговите молчат...

• Интер годинава го освои првенството?Го освои..Им го честитам..
  • Меѓусебниот скор во Сериа А оваа сезона, Јувентус - Интер 1-1. Интер - Јувентус 1-2
  • Јувентус титули - 27
  • Интер титули - 16 (-11)
  • Вкупно одиграни меѓусебни средби (во сите конкуренции) меѓу Интер и Јувентус 208:
  • Победи на Јувентус над Интер (во сите конкуренции) - 93
  • Победи на Интер над Јувентус (во сите конкуренции) - 64
  • Нерешени средби меѓу Интер и Јувентус - 51
  • Бројка на постигнати голови на Јувентус против Интер-305
  • Бројка на постигнати голови на Интер против Јувентус-263
Оваа година го освоивте скудетото, го освоивте првенството, секоја чест, и ви честитам..Но историјата си го кажува своето..Како што напоменав фактите говорат..

btw Сигурно многу е јако чувството буквата Б да ја напишеш со голем фонт:wink:Ама никако не ви текнало овие погорниве факти да ги споменете..Не мора за ништо друго...Колку да се знаат:salut:
Чекај малку,ти мене не можеш да ми кажеш која екипа да сакам а која да мразам ок,и не можеш овде да постираш меѓусебните дуели не е ова тема италианско првенство, и за болдираното ја споменувам минатото затоа што поради неа ја мразам :uvo:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Чекај малку,ти мене не можеш да ми кажеш која екипа да сакам а која да мразам ок,и не можеш овде да постираш меѓусебните дуели не е ова тема италианско првенство, и за болдираното ја споменувам минатото затоа што поради неа ја мразам :uvo:
Фала Богу дека не можам да ти забранам:)Не сакам да му ја земам улогата на Господ..Значи, ти напиша дека мразиш и зона Б..А чинам во зона Б игра и Специја, неофицијално втор тим на Интер..А зошто да не можам да ти постирам меѓусебни дуели?Јас само реплицирам на она Б со 18ка фонт што го напиша, кој којзнае колку ве возбудува кога ќе напишите Сериа Б:pos2:...И јас си кажав мислење..Ме иритира што навивачите на Интер, се ситат и убаво му е кога ќе ти плеснат Б, а кога ќе им речеш меѓусебни дуели севкупно, скор од минатата сезона во меѓусебните дуели во Сериа А, број на титули, одма викате не го пишувај тоа не е темата, минато е тоа, гледај сегашност и тоа..Затоа ме иритира....

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
разбираш.

Фала Богу дека не можам да ти забранам:)Не сакам да му ја земам улогата на Господ..Значи, ти напиша дека мразиш и зона Б..А чинам во зона Б игра и Специја, неофицијално втор тим на Интер..А зошто да не можам да ти постирам меѓусебни дуели?Јас само реплицирам на она Б со 18ка фонт што го напиша, 1.кој којзнае колку ве возбудува кога ќе напишите Сериа Б:pos2:...И јас си кажав мислење..Ме иритира што навивачите на Интер, се ситат и 2.убаво му е кога ќе ти плеснат Б, а кога ќе им речеш 3.меѓусебни дуели севкупно, скор од минатата сезона во меѓусебните дуели во Сериа А, број на титули, одма викате не го пишувај тоа не е темата, минато е тоа, гледај сегашност и тоа..Затоа ме иритира....
1.досега сеуште сум немал можност да го пишам
2.поубаво и од секс
3.за тоа пишувај во ''италианско првенство'' а овде зошто го мразиш интер или некој друг клуб.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Pa gi ima poveke ali definitivvno br 1 real madrid, nogu mi se nekako liglinja. Na 2 mesto bi gi stavi juventus posto imam mnogu drugari koj navivaat za niv. Gi ima uste ali ovi dva zasluzuvaat da bidat spomnati.

Член од
3 јануари 2008
Мислења
167
Поени од реакции
0
Nikoj ne mrazam samo sakam manchester da pobeduva

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ТЕМАВА Sucks!

Плачковци невидени.

типичен исфрустриан фан на јувентус на кој сите други му се криви.
а интер е крив што немаше конкуренција така ? и интер е крив што го исфрлија јувентус во сериа Б така ? ако е тоа причината да го мразиш интер преиспитај се малку и гневот насочи го кон јувентус , поточно кон моџи што го упропасти еден од најдобрите тимови во светот и ја врати сериа А години наназад. и една титула е на зелена маса не се нервирај толку другите две ги освоивме чесно.а таа "дадена титулa" ниеден фан не ја чувствуа ко заслужена (иако треба) дури и играчи ко матераци и занети не ја прифаќаат и таа титула е дадена само за да има легитимитет првенството т.е да има италијански екипи во лш кое патем милан го освои.

иначе на темата ајде да не биде без ич.
како фан на интер нормално милан и јувентус. иако тоа е далеку од омраза повеќе некое чувство на аверзија спрема овие два тима.зошто јувентус ? и повеќе од очигледно , сакал некој да признае или не јуве е/беше синоним за местење , криминал во италијанскиот фудбал. почнувајќи од контроверзниот натпревар на деле алпи и инцидентот со роналдо од година во година се поочигледно стануваше работењето на моџи и компанија , било да е тоа купување на наптревари , индиректно оштетување на конкурентите преку суспензии на клучните играчи (свеж пример со валтер самуел за супер купот), победа со гол во 96 мин, ( а продолжение од 2 минути) со гол од офсајд и непостоечки пенал итн. итн.од друга страна е и жално што таков клуб мораше да трпи казни заради личните интереси на индивидуалци,сега не викам дека интер ќе беше шампион во тие сезони далеку од тоа но секој тим заслужува фер шанса.

Милан ? што да се каже за оваа екипа, феномен , ниту еднаш не сум го видел овој тим заслужено да победи. просто неверојатно ќе примат по 30/40 удари кон гол и со еден шут ќе победат 2 - 0. друго ме нервира ароганцијата не само на фановите туку и на целиот клуб. за тоа како биле најдобри заради лш или како треба местото да им биде загарантирано секоја сезона . епа за тоа ќе се потрудат малце а не секоја сезона на мала врата да влегуваат зошто некој се мачел 38 натпревари за 4 место , а друг десетина натпревари во лш од кои реално на три изигра добро ( секоја чест сепак одлика на големи клубови) да се величи со тоа 100 години. друга работа светскотo клупско првентство ... алоооооооо милан стана светски шампион кога освои лига на шампиони ,која гордост во таа титула која практично им го одзема 4 место ушyе еден доказ zа ароганцијата на овој тим. и на крај постојаната желба и болниот комплекс да се биде над интер ( пример однесувањето на одо и амброзини при прославата на лш , и среќата и радоста при поразот на интер од јувентус од некои фанови иако милан го губеше 4 место а интер играше со директен конкурент барем во тој момент за место во лш ). можеби европа милан се неприсновени но во италија се знае кое е главно дерби интер јувентус ( и по традиција и по ривалство). е секако на крај барањето берлускони да си оди :uvo:човекот кој го направи милан еден од најдобрите клубови во свет.

ова се двата клуба кој "мразам". другите клубови се повеќе заради играчите (рома тоти и де роси . манчестер кристијано роналдо ..)

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Хаха..против мене сите. Браво бе браво.Го мразам интер зошто се прават "најјаки" тие се "најдобри",а незнам зошто да го насочам гневот кон Јуве кога и годинава интер имаше голема помош од судии ама никој ништо им неможеше. А Јуве е СВЕТСКА КЛАСА ЗА ИНТЕР!!!!!!!!! ОВАА СЛИКА ПОДОЛЕ КАЖУВА СЕ!!!!!
Toa e моето мислење!!!:toe:

Attachments

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.690
Поени од реакции
48.909

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: покажува само дека е лоша монтажа од Моџи до Берлускони синко ништо друго,ако можеш да приметиш тоа се пехари од Лига на Шампиони а таму знате што се деси кога пробавте последен пат да припарите накај “монтираниот ’пехар:bip::bip::bip::bip:

Jaс према Интер па и до неодамна немав некоја аверзија голема,навикнат бев да се таму доле под Милан ситни и небитни,ама одкако ја земаа таа славна титула и почна да проповедаат поштење ми се кренаа црева и почнав да ги нејќам ептен :)
Јуве жими све не знам како не знам зашто ама ич не ги мразам т.е не ги мразам како што треба и како што “заслужиле’’онака ми се “а биле а не биле’’:toe:чудно ми е дека Перуџа и Киево повеќе од нив ги мразам :)

Vetrence

Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
3 пехари се од лш колко има јуве... тие поголемите...

Сватете како цитат од пејо

• ама одкако ја земаа таа славна титула и почна да проповедаат поштење ми се кренаа црева и почнав да ги нејќам ептен :)
Е тоа ме нервира и мене...затоа и јас ги замразив..спрема милан немам голема омраза ...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
абе ти слеп си или што е работата ? интер имаше судиска помош ? ај да не разглабам многу доволно е да се видат двата натпревари против јуве .
првиот
недвед со очигледна намера му ја скрши ногата на фиго не доби ни жолт картон. киелини ... чудо само како преживеа ибрахимович по неколкуте стартови. повторни ни жолт картон. е сега интер од друга страна за непостоечки фаули добиваше црвени картони али битно интер добивал помош од судиите.
за вториот натпревар пааа и не морам да кажувам како победи јуве нели ? ај другпат напрај си концепт и не тропај зелени.

еј пејо ај да не ја спомнуваме таа титула на зелена маса да не беше така тешко дека милан ќе земеше лига на шампиони нели ?

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.918
Поени од реакции
44.923
3 пехари се од лш колко има јуве... тие поголемите...

Сватете како цитат од пејо

• ама одкако ја земаа таа славна титула и почна да проповедаат поштење ми се кренаа црева и почнав да ги нејќам ептен :)
Е тоа ме нервира и мене...затоа и јас ги замразив..спрема милан немам голема омраза ...

Taa славна титула најмногу ја земаа поради Моџи , кој ги уништи Јуве како клуб , го уништи нивното реноме и ги направи второлигаши .
Јас не се ситам поради тоа што Јуве играле во Втора Лига или пак со потсмев гледам на тоа, али беден е начинот на кој го дозволија тоа , местеа утакмици . И да , Јуве беа тим од Светска Класа , и сеуште неможам да сватам како тој ист тим т.е. Моџи дозволи ваков срам и резил , јас незнам како сеуште гледам фанови на нетов со испран мозок кој го обожаваат тој човек кој реално глеадно го уназади Јуветнус во многу аспекти . Истово да го правеше тим како Сампдорија или Каљари или Ливорно , истите во моментов ке беа во Серија Ц .

Да се надоврзам на Aleksandar112 , ако Јуве е најдобрата екипа во Италија , зашто местеа утакмици и правеа мафијашки спогодби ?

Се правеа споредби од минатото , пак ке речам , ирелевантни ми се зашто во овој момент не може некој да ми каже дека Јувентус е подобар од Интер , истото важи и за Милан . Едните завршија трети , другите се пласираа во Купот на УЕФА , ако минатото ве прави да се осеќате подобро , тогаш ок , спонувајте си го нонстоп , иако ништо не постигнувате .
Не е битно што Фиоренитна заврши пред Милан , џабе им е , Милан има потрофејно минато и поуспешна историја , незнам зашто толку многу се радуваа фановите на Виола оваа година .

И да се надоврзам до Пејо , колку што таа титула за Интер е славна , толку е и славен начинот на кој на Милан им беше овозможен настап во ЛШ таа сезона , апсурдно беше некој да оди во Серија Б , друг да биде казнет со 21 бод а Милан да оди во ЛШ .

п.с. EnergieNo.1 Пактот Берлускони - Морати е една од причините за одењето на Јуве во Серија Б иако истото беше сосем заслужено , го имав ова еднаш говорено на тема '' Италијанско Првентсво '' , нејќам да се повторувам .

Kajgana Shop

На врв Bottom