Гнев

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека ти ќе бидеш прв форумџија што ќе му ебам матер од ќотек. Онака, за памет на другите.
Ќе те згазам сам ќе можеш да си грицнеш од муда.

Офчар напиша:
Ај бе иди еби, магаре едно, си земал на форум се курчиш. Дој да те видам у живо кажи нешто! :)))))))))

Офчар, није ми дан.:pos:

1200 пред кино Вардар, за секој кој е расположен да се пробаме!
За да биде фер, соберете се барем тројца-четворица. :pishtoldz

Пиздам оти кафето ми остина отсабајле.
Пиздам оти пробив два рока шо ми беа битни.
Пиздам оти после работа седнувам в кола и патувам. До утревечер.
Пиздам оти ми го каснат нарачаниот доручек, а мртов гладен сум.
Пиздам оти телефонот не престана да ме дрка отсабајле.
Пиздам оти една иста работа по 100 пати објаснувам на луѓе со IQ колку собна температура.

Доволно е или сакате уште???

Сакаме уште :pos::pos::pos::pos::pos::pos: Спуукс!

Пиздам оти Македонија нема море, ами е полна со глуперди.
Пиздам оти немаме нафта.
Море пиздам оти ми се пизди.

Пиздам оти надвор дечишта ми ги потекоа јајцава со петарди.
Пиздам оти не стигнав да се истуширам сабајлево.
Пиздам оти сум ненаспан, син ми ме клоцаше цела ноќ.
Пиздам оти уште не ми го донеле доручекот!!!

Пиздам зашто не сум пизда.

Не си пизда, ти си КЛИТ командер, ма то није шала :pos::pos::pos::pos:!!

Ни ја не сум пизда, ама ми се залижуе една, па затоа што ја нема у моменатов ПИЗДАМ.

Облачно е маму му ебам метеролошка. И због тоа увек пиздам.
Пиздам и кога добро ќе се искењам и ќе сфатам дека нема тоалет папир. Или има колку да те залаже да кењаш.

Garfield напиша:
Сте чуле вие двајца МСВ-а за накурчен администратор?? Сакате по едно гооолемо банче, онака спортски?? ПОшто сте сите ебачи, а ја напизден, па се чепкате.
Кај што има сила нема правдина!!!

Кој колку дена сака бан, за да ебе на раат и да може ганџа ролати да прави и бубњари да наоѓа?

Или нема да усерувате наоколу?

Чекам одговор?

Уште појќе сум сеа напизден. Дечиштана ме накурчија. Тешко на форумџиите кои ќе ми згазнат на жуљ. Потешко на тие денес у живо што ќе ми згрешат.
Ај сеа.
Ај смирете се малце,а за банот многу и не ме засега, тоа што ти си напизден твој проблем, твое право е да бришеш постови и да банираш, ама немој да му се закануваш со ќотек на било кој.

Jas не се заканувам. Тоа е проблемот. ретко ме напиздува некој, ама...!!

Garfield напиша:
Jas не се заканувам. Тоа е проблемот. ретко ме напиздува некој, ама...!!
Слушај, од кај ти па на тебе пет зелени коцкици, а мене скоро ниедна? Чисто да те попиздам.

Јин јанг на сите мои мислења ми делеше репутација (позитивна). Ми кажа дека цела ноќ кликала! Не дека јас не ја замолив, ама сепак, се важи :pos::pos::pos::pos:!!

Се пиздам оти треба да си одам а ме мрзи да си го довлечкам гзот до автобуска.
Се пиздам оти вчера одев до средно водно, одтаму до пелагонија одпелагонија на врвот гзи баба (ПМФ) и сето тоа пешки и сето тоа за џабе.
Се пиздам оти нозеве ме болат нозеве и ме боли глаа.
Се пиздам оти требаше да трезнам сељаци на земјоделски додека спуки мрзнеше јајца пред чичко стоилко.
Се пиздам оти се осечам лајк шит!

Garfield напиша:
Јин јанг на сите мои мислења ми делеше репутација (позитивна). Ми кажа дека цела ноќ кликала! Не дека јас не ја замолив, ама сепак, се важи :pos::pos::pos::pos:!!

Е нели не може двапати во 24 часа на еден ист да дадеш репутација??
Гарфилд, нешто мутиш батка!!!

П.С. Вас ве палат бе вакви теми. Те се легнуете на одмазда, те на гнев... Ај да ви уплатиме во некоја бања да се потсмирите малку?

spooky напиша:
Е нели не може двапати во 24 часа на еден ист да дадеш репутација??
Гарфилд, нешто мутиш батка!!!
Е ајде де! Ги има нацртано, да не пукне. А, ја за секоја гајба јајца се борам овде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom