Divider
Seraphim
Мислам дека ти ќе бидеш прв форумџија што ќе му ебам матер од ќотек. Онака, за памет на другите.
Ќе те згазам сам ќе можеш да си грицнеш од муда.
Ќе те згазам сам ќе можеш да си грицнеш од муда.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Офчар напиша:Ај бе иди еби, магаре едно, си земал на форум се курчиш. Дој да те видам у живо кажи нешто!))))))))

Спуукс!

!!Ај смирете се малце,а за банот многу и не ме засега, тоа што ти си напизден твој проблем, твое право е да бришеш постови и да банираш, ама немој да му се закануваш со ќотек на било кој.Garfield напиша:Сте чуле вие двајца МСВ-а за накурчен администратор?? Сакате по едно гооолемо банче, онака спортски?? ПОшто сте сите ебачи, а ја напизден, па се чепкате.
Кај што има сила нема правдина!!!
Кој колку дена сака бан, за да ебе на раат и да може ганџа ролати да прави и бубњари да наоѓа?
Или нема да усерувате наоколу?
Чекам одговор?
Уште појќе сум сеа напизден. Дечиштана ме накурчија. Тешко на форумџиите кои ќе ми згазнат на жуљ. Потешко на тие денес у живо што ќе ми згрешат.
Ај сеа.
Слушај, од кај ти па на тебе пет зелени коцкици, а мене скоро ниедна? Чисто да те попиздам.Garfield напиша:Jas не се заканувам. Тоа е проблемот. ретко ме напиздува некој, ама...!!

!!Garfield напиша:Јин јанг на сите мои мислења ми делеше репутација (позитивна). Ми кажа дека цела ноќ кликала! Не дека јас не ја замолив, ама сепак, се важи!!
Е ајде де! Ги има нацртано, да не пукне. А, ја за секоја гајба јајца се борам овде.spooky напиша:Е нели не може двапати во 24 часа на еден ист да дадеш репутација??
Гарфилд, нешто мутиш батка!!!