Гласај: Бојкот на Охридскиот туризам: Сложно, да "неидаме"!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Чисто да се преброиме, колку луѓе се подготвени да го бојкотираат.

• Вкупно гласачи
    247
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа потписот долу ти е нешто во врска со бојкотов за кинеските туристи кои планираат да го посетат Охрид???

Пред да напишеш вакви дебилни работи прашај некој што може да ти преведе. Ако не си приметил потписот ми е многу постар него ли што е оваа тема.

Ако си против бојкотов тогаш што ти е гајле што ќе правиме. Не ве разбирам луѓе. Ви пречи бојкот, против него сте? Тогаш ШТО К*Р се расправате тука. Ако не сакате да бојкотирате тогаш не мора да пишувате тука.
Јас ќе го само-бојкотирам Охрид од 10-20 август.:pos2:

Ако си против бојкотов тогаш што ти е гајле што ќе правиме. Не ве разбирам луѓе. Ви пречи бојкот, против него сте? Тогаш ШТО К*Р се расправате тука. Ако не сакате да бојкотирате тогаш не мора да пишувате тука.

Кој кур фактор си ти да ми кажиш дали да пишам на темава? Не гледам правила кој смејт да постират, а кој не. И не, не ми пречи бојкотот, слободно нека има 10 туристи помалце летово.

,,Super,, e se vo Struga...samo pobrzo ucete albanski,oti so Kosovarine tesko deka ke se razberite
Betka, албански јазик не постои. Сигурно мислиш на албански. И сигурно се обиде да ги навредиш албанците членови на форумов :smir:
Во Струга сите јазици се зборат. Минатата година бев кај македонци кои знаеја (по нешто барем) албански. Кул е тоа, не би го окарактеризирал како лоша работа.

Кој кур фактор си ти да ми кажиш дали да пишам на темава? Не гледам правила кој смејт да постират, а кој не. И не, не ми пречи бојкотот, слободно нека има 10 туристи помалце летово.

Ех колку пати беше нагласено дека бојкотот е за следното лето не за ова , ама некој гледа само да се кара и ништо друго.

А мор? Што ви е? Море че се испоколите и после чаре? Фантомчо море не се нервирај човече, ќе има туристи во Охрид, а посебно сега кога не се оди во Грција. И наредната сезона ќе има, сигурен сум. Тоа што скопјаништана се некултурни, некултурни се. :toe::smir:

Еве па ќе ви цитирам мој пост:

Ја ќе бидам искрен и ќе ви кажам. Сум одел во Охрид во приватни станови, и никогаш не сум одел по кафичи, дискотеки, ама ретко сум одел по ресторани. Никогаш не сум приметил нешто посебно лошо од охриѓаните, а дека сум слушал дека ги мразат скопјаните, ги мразат. А се прашувате ли зошто е тоа така? Па јас сум сам сведок како скопјаните се однесуваат сосема недолично, кршат, се дерат, не култура огромна. Јас не гледам друга причина зошто ги мразат скопјаните. Сум одел на плажа, и никогаш не сум се нашол во некоја незгодна ситуација. Да знаете дека туристите што идат го расипуваат Охрид. Пред 1 год. многу беше загадено Охридското езеро. Искрено тие предрасуди за скопјаништата и кај мене постојат. Сум одел и на друго место на одмор, не знам дали само мене ми се погодува, ама крајна некултура. Јас разбирам дечишта, ама да не можеш да спиеш од тие дечишта и да ти тресат цигари на маса од апартманот погоре, стварно не се трпи. Да ви кажам дека верувам дека има вистина за скопјаништата. Не знам зошто така мислам, но тие се сметаат дека се чекор напред од сите, и се однесуваат и облекуваат "помодерно" од другите. И не сум од Охрид, да не мислите дека бранам некој.

Ех колку пати беше нагласено дека бојкотот е за следното лето не за ова , ама некој гледа само да се кара и ништо друго.

Аха, бојкотиравте и минатото лето, и ова, и следното, и после тоа... Ама се појќе туристи имат... Како така бе?:pipi:

Кој кур фактор си ти да ми кажиш дали да пишам на темава?

Кој КУР фактор сте сите вие Охриѓани што мислите дека јас ќе си поминам лошо ако не дојдам во Охрид.

Баш за вакво однесување сум за бојкотов. Нема повеќе да пишувам на темава (тоа и ми беше целта, ама ај ретарди се појавија), ако имаш нешто против нас СКОПЈАНИТЕ, тогаш слободно дојди во Скопје. Ист таков случај беше еден Охридски копиљ пред 3 години, што се навреди за една најобична критика и се закануваше на интернет дека незнам што ќе ни правел. Кога дојде во Скопје ќутеше ко муле.

Чаос од мене.

Ало па све сте ненормални бе па никад нема да го бојкотирам еден од најубавите градови во Европа сељачишта едни. Посебно тоа кокошката што го напишала ова па ја тебе би те бојкотирал да живееш овде бе. Ако не ти одговарало тебе значи дека ке шириш пропаганда сеа да си го уништиме и тоа едно место што го имаме. Баш почнаа лугето да го средуваат градот малце по малце со кои пари иначе да го средат ти да не си платила малце поскап смештај или сите сакате да спиете таму по 100 денари од вечер и само тогаш ке ти одговара. Ја сум максимално револтиран од тоа што сакате да го бојкотирате најсветото нешто што го имаме наместо да се напраи нешто попаметно како проект или некоја петиција за повеке пари за туризмот до влада не вакви сељачки работи.

Кој КУР фактор сте сите вие Охриѓани што мислите дека јас ќе си поминам лошо ако не дојдам во Охрид.

Баш за вакво однесување сум за бојкотов. Нема повеќе да пишувам на темава (тоа и ми беше целта, ама ај ретарди се појавија), ако имаш нешто против нас СКОПЈАНИТЕ, тогаш слободно дојди во Скопје. Ист таков случај беше еден Охридски копиљ пред 3 години, што се навреди за една најобична критика и се закануваше на интернет дека незнам што ќе ни правел. Кога дојде во Скопје ќутеше ко муле.

Чаос од мене.

Само искомплексиран сељак од метрополата како тебе може да се попали на примитивен начин на решавање проблеми - тепачка. Не мислам да се тепам, требит да работам, многу туристи годинава имаме, мајко му.

И не ти реков дека ќе си поминиш лошо во Охрид. Пошо „лош провод“ и „Охрид“ не се врзуваат, истополови поими се, се одбиваат. :pipi:

Аха, бојкотиравте и минатото лето, и ова, и следното, и после тоа... Ама се појќе туристи имат... Како така бе?:pipi:

Кој бојкотирал минатото лето, кој бојкотирал ова лето?? ИмаТ туристи имаТ. Никој не бојкотирал.

Кој бојкотирал минатото лето, кој бојкотирал ова лето?? ИмаТ туристи имаТ. Никој не бојкотирал.

А и в година ќе имат, а вие бојкотирајте не’ колку сакате.

Внимавајте на речникот, гледам дека почнувате да забегувате.

Ќе почнам да делам банови.

Само искомплексиран сељак од метрополата како тебе може да се попали на примитивен начин на решавање проблеми - тепачка. Не мислам да се тепам, требит да работам, многу туристи годинава имаме, мајко му.

И не ти реков дека ќе си поминиш лошо во Охрид. Пошо „лош провод“ и „Охрид“ не се врзуваат, истополови поими се, се одбиваат. :pipi:
"метрополата",а не метрополата.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom