Гласај: Бојкот на Охридскиот туризам: Сложно, да "неидаме"!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Чисто да се преброиме, колку луѓе се подготвени да го бојкотираат.

• Вкупно гласачи
    247
Статус
Затворена за нови мислења.
Па не си идат ама копиљаков е втора година...не е можно 5то одделенче да е само со другари Охрид..во 2 после полноќ еј!? То ни дете од 11 Октомври да си немаше да те пуштат о.0 Зато помалку мамење на темава. Ако спорите нешто кажете како шо е.

А за мувањето..мислите на Лејла, Периан и Елвира?

Налетав на еден таксист, од Паланка, кој ме одра, мамата негова! Финтата беше што тој го памтел еден другар што беше со мене, а другаров на времето му ја барал сестрата, па овој тогаш му акнал 2 шамара. И така, мене ме најде поскапото :)

Во Охрид ме избација од Такси као копиљ заедно со другарите ,зашо сме "пееле" во таксито ... а пази ... 5одделенчиња глупи тогаш сме биле ... првпат у град отидени ...

Е ај баш жити се кажи сега што е полошо ? Некој деген што не е ни македонец да ти вика ќе те шлапнел (мало морген) или ретардиран таксист да брка 5одделенци у 2сабајле у свирипичино од такси и да им се закануваш дека ќе ги спичкаш,дома да не можат да ги препознаат.

а ?

:tapp:

ехе,цепки сте бе,:pos2::pos2:,у 2 саат да ве брка???!!!!, да те одере поради другар шо ја барал сестра му, еее стварно малер сте биле,

Шц, шц... мирни, не се карајте за глупости и не пишувајте офтопик. Се натака ќе бришам.
Назад на темата.

Шо се расправате бе.

БОЈКОТ, и готово. :tv:

Ти и фамилијата твоја само? Никогаш нема да ти успеј ‘‘бојкотот‘‘, фати попаметна работа о.0

reform.JPG
:cug: :olee: :pijan: :pov: :pijan:
У Охрид може да се сонува за ова.... Додека некаде е реалност:pos2:
Едноставно нели немам потреба да коментирам, сликата вреди 1000 зборови!
Дојран BABY!

Ти и фамилијата твоја само? Никогаш нема да ти успеј ‘‘бојкотот‘‘, фати попаметна работа о.0
Ќе успее дете, не се секирај. ;)

Се што е изводливо може да успее. И ќе успее. Не оваа сезона, реков - наредната.

Иако сум немал многу проблеми со Охриѓани, факт е дека не им се омилени Скопјанчишчана пошто коа ќе дојдат им муваат све живо и диво :) И да, Acid и Мистичен немојте со вакви теми, како шо глеам ги гаѓаат у срце ( им прпа ) :tv:
а охриѓани не им муваат на скопјани...

А за мувањето..мислите на Лејла, Периан и Елвира?
ху да фак ар деј?

Ацид седи бе, со ова знајш само шо ќе постигниш? Помалку луѓе на автобуски шо неможат да најдат слободно легло. Џабе е кога такви како тебе се ретки, 99.99% се задоволни. А и ново знајш шо е? Шо ова лето очекуваме 20% повеќе гости..како никогаш досега :wink: на вести кажаа.
И тргни то од пораката, сепак, наш член е.

Јован поентата ми беше дека ни женскиве наши не ги сакат скопјаниве, па им остануват само џупки..

Ацид седи бе, со ова знајш само шо ќе постигниш? Помалку луѓе на автобуски шо неможат да најдат слободно легло. Џабе е кога такви како тебе се ретки, 99.99% се задоволни. А и ново знајш шо е? Шо ова лето очекуваме 20% повеќе гости..како никогаш досега :wink: на вести кажаа.

Јован поентата ми беше дека ни женскиве наши не ги сакат скопјаниве, па им остануват само џупки..

Незадоволна е цела Македонија.
Никој не вели дека ние го мразиме Охрид.
Никој не вели дека ве мразиме вас.
Едноставно, немате добри услуги, а и згора на тоа имате огромни цени.

А ти демек си стратегичар и записничар околу доаѓањето во Охрид...

Па бојкот на Охрид е темава, а не на охридските услуги..Тамарче, ја сакам да пијам Кока Кола од 70, хамбургер од 100 и една посрана палачинка од 150?
Не Точкест, ама според гужвата шои е настаната овде преку лето ми се чини дека цела Македонија е дојдена.

Мартин ке ме дружиш бе у Охридон :) глеам од овде 90% нема да идат хахаха :pos2: а на крај сите ке идат :)

Важно полно ќе е, не е важно од каде. А мислиш ме заболе за Скопјани, за мене исти сте ко другите, позитивна смисла, само некош испади имате. :icon_bigg

Па бојкот на Охрид е темава, а не на охридските услуги..Тамарче, ја сакам да пијам Кока Кола од 70, хамбургер од 100 и една посрана палачинка од 150?
Не Точкест, ама според гужвата шои е настаната овде преку лето ми се чини дека цела Македонија е дојдена.

Бојкот на Охридскиот туризам е.

Па штом не сакаш, не ги набивајте толку цените :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom