Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не. Мислев да одам, ама се премислив кога размислив убаво што ме чека и кога ми текна какви „одмори“ сум имал таму.
Најверојатно во Струга или Преспа, а можеби и на двете места по една недела.
земи читај од почеток 50 страници и ќе видиш како дојдовме пак на тој муабет...Ех бе Охриѓани место да се загрижите зошто вакви јавни бојкот кампањи вие уште *магариња* (се извинувам на изразот) изигравате, инат до максимум, не идајте не идајте па марш читам на другиве станици, како бе можете такви да бидете, своите туристи Македонците не си ги сакате, србите биле подобри, шо плукаат, и не фиромосуваат насекаде???
Препрочитај на првата страна, бојкотот треба да се реализира во 2009, има цела година време да се влијае на свестазш знам дека немат да успејт бојкотов зш сеа бев до чаршија и одвај појдов и дојдов од гужви...![]()
Ех бе Охриѓани место да се загрижите зошто вакви јавни бојкот кампањи вие уште *магариња* (се извинувам на изразот) изигравате, инат до максимум, не идајте не идајте па марш читам на другиве станици, како бе можете такви да бидете, своите туристи Македонците не си ги сакате, србите биле подобри, шо плукаат, и не фиромосуваат насекаде??? Ама да тие оставале демек повеќе од 100 евра, епа неможе секој да се луксузира и да ви остава по минимум 500ка, и за што да ви ја остави, *Келнер дај жити господ едно салфетче цела пена од капучиново ми претече..... келнерот/ ам нека течит мор шо имат врска!!
Разберете, ако нечиниш за дома , за другите џабе... сите ти ѕирнуваат како ти е ситуацијата дома со твојте, па за да ти дојдат на гости...
Ама се надевам дека ќе ви дојде памет, дај боже побрзо...
И во Струга или Преспанско ќе одам оваа година:smir:
не бе... само кликни тука, напиши го ова и почвиме и петиција и сФе...Ситуација во скопска кафана во Дебар Маало: "Келнер, дај салфетка за виново". Одговор:"Тамам работа на сите да им давам салфетки за виното."
И сега требаше јас и цело друштово да потпишвиме петиција и да тужиме во Стразбур !?!?!?!?!
Абе до охриѓани е, не е до мене...Абе до тебе е, не е до Охриѓани...
Бојкотот е за 2009, не за 2008 :wink:з
бтв...ова моево на крај...си се заебавам... зш знам дека немат да успејт бојкотов зш сеа бев до чаршија и одвај појдов и дојдов од гужви...![]()
Абе до охриѓани е, не е до мене...
И со мало „о“ се пишува „охриѓани“, неписмен еден, не се националност охриѓани.
За се' си требит бар четврто одделение... Дури и за дискутирање на форум![]()
"Неписмен" не е навреда, туку констатација која се однесува на твоето образование.Добро бе, ќе се банираш ти некогаш ?!?!? А одма се гледат ти кое одделение си, не знајш муабет да напрајш без да навредиш некого. Јас сигурно сум две одделенија поголем од тебе :helou:
Јас си ги почитувам сограѓаните ОХРИЃАНИ (ако сум Велгоштанец) и ќе си ги пишам ко шо сакам
.
Ако било вака, ова е за критика.Ситуација во скопска кафана во Дебар Маало: "Келнер, дај салфетка за виново". Одговор:"Тамам работа на сите да им давам салфетки за виното."
И сега требаше јас и цело друштово да потпишвиме петиција и да тужиме во Стразбур !?!?!?!?!
"Неписмен" не е навреда, туку констатација која се однесува на твоето образование.
Ако го сметаш тоа за навредливо - образувај се.
Не навлегувам во тоа дека охриѓани (со мало „о“) највеќе се срамат од велгоштани (со мало „в“). Во неврзан муабет со неколку охриѓани, ми потенцирале дека баш жителите на Велгошти (со големо „В“) се баш тие кои ја рушат „репутацијата“ на градот Охрид. Почнувам да верувам дека е навистина така.
Не ми замеравај за објаснувањата, само сакам да те едуцирам.
Ако било вака, ова е за критика.
Самокритичност - ќе научите некогаш што е тоа?
Ако погрешам ќе ја признаам грешката и ќе се потрудам да ја корегирам, а не да водам инает и да терам креативни дискусии од типот „не идајте морееее скопјаништа!“. И понатаму, се што читам на темава е „не идајте“, „идајте в грчка“ и „ами плажите се пак полни“. Дај исфрлете ги овие реченици од глава, исчистете уши од вода и почнее да размислувате во друга насока.