Гладиус, среќен роденден и честито полнолетство!

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Sreќен Роdенден и се најубаво ок1.

gladius.293624.jpg

Ооо, колега! Е па ај среќен роденден. :helou: И добредојде во групата на дофатливи од законот. :smir:

Хеепа среќно роденденчеееееее! :)
И тебе да ти се исполнет сите задачи и да испаѓаме од сеа пубај на слики и да сме тро така... некако и ... и... да извишиме тро (нема, знам) и не знам шо друго :(
Да можев Игор цртанон ќе ти го подарев. :pos:
Бацки! :back:

Среќен роденден и се најубаво :)

Гладиус! Среќен роденден и све најубо, да ти се исполнет сите желби:helou:

Ти си едно прекрасно сонце, ти си навистина прекрасен човек и многу ми е мило што еве форумов не спои и сега не можам да замислам како би било без нашите кафиња, смеења и глупости! Затоа ќе ти посакам најпрекрасен роденден и не само тоа... ќе ти посакам идиличен живот, ќе ти посакам здравје, среќа, љубов, успеси, ич нервози, убави моменти кои ќе се претворат во совршени спомени! Ти посакувам да бидеш king of the world, да нема ништо што би ти се испречило на патот! И ти посакувам да си ја земеш Шерил за жена, па да ти роди убави Шерилчиња. :icon_lol:
Од се срце ти посакувам најдобри и најпрекрасни работи, немам зборови доволно да ти опишам колку најдобро ти посакувам и колку само се надевам дека секогаш ќе те имам во мојот живот и дека уште многу дооолги години со бастумчиња ќе си ги честитаме родендените!

ТЕ САКАМ НАЈМНОГУ!:srekenrodenden:

Среќен роденден и овде! Све најубо Гладиус, нека ти се исполни се што ке посакаш.

1354-cake-for-men.jpg

Среќен роденден и честито полнолетство.:birthday:
Се што си посакувал да ти се исполни, а не ти се исполнило, ти посакувам што поскоро да ти се оствари:back:
Наздравје
beer_toast1.jpg

Среќен роденден Гладиус i let all your wishes become true!:smir:

Среќен роденден, се што би си посакала себе ти посакувам и на тебе лалалалааа :pipi:

Не си фер,еве ти посакуваш згоден дечко...можи гладиус неќе,неќе ни фустанче,нит градник лалалалал:wink:

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН!!!