Diabolical !llusion
Магец
- Член од
- 3 август 2006
- Мислења
- 2.238
- Поени од реакции
- 22
i da dojdis.....i za koa diskoteka najgolema pokriena lafse?? za fashion da ne e ?? ili greska sum a??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NIppI напиша:i da dojdis.....i za koa diskoteka najgolema pokriena lafse?? za fashion da ne e ?? ili greska sum a??
ова се е убаво ама испушти зш го затворијаNIppI напиша:aaaaaaaaa mi taa bese i pomina...klub 53...znajs kak bese toa? pred pijano..pod zemja ja pravija...nogo jako...bomba mesto..ama posle godina dena go zatvorija i sea sa siraa muabeti deka konfekcija ke go pravile...ama nisto od toa fala bogu!!! a od vonka se glea ogromno pivsko sise na skopsko...i pod tapata ima vrata,se fleva pod zemja i e nogo jak enterier...nogo jaka ideja i steta so go zatvorija!!!
Macedalien напиша:Е ми народут нема пари, таа е...
_|Sp|DeR|_ напиша:e не е таа......јас немум го посетено ама скоро цела гевгелија ја знаеше приказната која сепак не ја памтам убаво баш само ми остана во сеќавање дека имаше повредени,дали некој умре и што бидна се ми е во магла
и после кој знае колку време,коа веќе станува збор за диското наше...го отворија пак,со ново име 'Процент',со нов газда,потпишавме петиција(требаше 100,ние собравме 500потписи) ии повторно работи,се покажува во доста добро светло..се надевам ќе привлече луѓе и од страна...NIppI напиша:imse razni muabeti...deka licencata mu istecela,deka inspekcija dojdela i go zatvorila...a toa za tepackata ima tepacka...i ima povredeni samo ne umre nikoj...so noz probodea edno dete...a i ne bese samo taa imse use edna..so ne bese kojznae so ama golem prav se digna okolu toa samo...taka da nikoj ne ja znae najstinta...moze gazdata resil sam da go zatvore so znajs!