Гинис Светски Рекорди!

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Дури да ја најдам темава...

Ајде, малце да ја освежиме.

*07.04.08 Бред Колинс направил 2732 склекови за еден час.

Браво за дечкото тоа се 45 склека во минута без да престане значи ако паузирал минута на секоја серија тоа значи дека на секоја втора минута правел по 90 склека.Респект за кој и да е типот многу се бе :nesvest: :nesvest:

Ова со гинисот некако ми е глупо... Полека полека ја губи симболката. Туку измислуваат некои финти за да направат некој безвезен рекорд од типот тргање воз, влечење хеликоптер со уво, незнам што...
Навистина го губи значењето.Само некој глупости измислуваат.

Најмногу оскари има освоено Walt Disney.Тој добил вкупоно 35 оскари.

-Најдолг бакнеж
На 05.04.1999 година Кармит Тсубера и Дрор Орпаз се бакнувале за рекорд 30 часа и 45 минути на натпреварот по бакнување што се одржал на плоштадот Рабин,Тел Авив,Израел. Во натпреварот учевствувале 107 парови.

П.С. Не верувам дека си ја видела од 2007мата...ваљда е таа од 2001вата бидејќи проверив пред две недели :)

Ова е стар рекорд.Новиот рекорд во најдолг бакнеж е 30 часа 59 минути и 27 секунди.Го направиле Louisa Almedovar i Rich Langley од САД.Тие се бакнувале во Тв студиото Ricki Lake во Њу Јорк.Интересно е што цело време стоеле.

Ова е стар рекорд.Новиот рекорд во најдолг бакнеж е 30 часа 59 минути и 27 секунди.Го направиле Louisa Almedovar i Rich Langley од САД.Тие се бакнувале во Тв студиото Ricki Lake во Њу Јорк.Интересно е што цело време стоеле.

Абе ова е ненормално нешто... 31 саат стоечки тоа ти околу еден ден и 4-6 саати LOL

некои навистина сакат да се лигават :pos2:

Еве неколку нови рекорди:
Најдолга коса
99247.jpg
Косата и е долга 5.627 m.
Најдолг јазик
101809.jpg
Најдолгиот јазик го има Stephen Taylor и му е долг 9.5цм
Најдолга коса од ушите:)
94026.jpg
Долга му е 13,2 цм.Radhakant Bajpai од Индија

94026.jpg
Закон.
Ова може да биде нов моден тренд еј.
Па може да си ги фенира и субрина да им става.
Закон во секој случај. :)
Еве ти индивидуалец :pos:

Majka na drugar mi e vlezena vo ginis za sobrani najveke kesicki od shekercinja od sekade vo svetot :) XD

Мене ме заборавивте( ме има у една од Генисовите кнги од библиотеката у ср) сама се напишав со милив4е

-Најмладиот брачен пар
Во 1986 година единаесетмесечно машко бебе се оженило за тримесечно женско бебе во Аминпур,во близина на Пабна Бангладеш. Бракот бил склучен за да се стави крај на дваесетгодишната караница за фарма меѓу семејствата на децата.
Најглупиот Рекорд што сум го слушнал

Најдолга коса
99247.jpg
Косата и е долга 5.627 m.
Најдолг јазик
101809.jpg
Најдолгиот јазик го има Stephen Taylor и му е долг 9.5цм
94026.jpg

хаха интересни се овие

Најново денеска... 19.20.2008 на Св.Никола ние, прилепчаниве влеговме во ГИНИС!!! Јес :pos2: Иначе прилепчанкиве напраја 80 000 сарми... ДА БЕСТ ИН ГИНИС

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom