- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 4.002
- Поени од реакции
- 4.245
Екипо,дојдоа нови професори да ми предаватТалча,Жаки,Трајко по менаџмент итн...некој помош?
Помош само за Талча може...

Жаки и Тало не се за коментирање, рилекс

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Екипо,дојдоа нови професори да ми предаватТалча,Жаки,Трајко по менаџмент итн...некој помош?
Добар е штрафето, арно си предаваше само кој го слушаше![]()
И сеа кој е доведен каа замена?![]()
Кој е вија мутер..![]()
Првпат а отварам темата по дго време,па неам видено да ти вратамкако можат вака да ни прават сеа де жити се.Од утре има нови мерки кај нас и тоа тиа шо биле одсабајле нашколо у 15 до 7 да се влезени во гимназијата оти после го заклучувале школото и ако закасниш нема да влезиш...портата исто така ќе била заклучена се до големиот одмор и само на големиот одмор ќе ја отклучеле и после на тиа одмор меѓу 4 и 5 ти час.И шо сеа некој ако се успие и ако дојде на втори час нема да може да влезе...а и секој изостанок по 1 или 2 часа ќе бил заведен директно неоправдан.
Ама најважната вест е шо математика се израдуваа ајле дечиња дека Васка-математика ќе ја мењат и денеска ни прочитаа дека Васка останува
.Туку дали некој од вас има земено у средно 2 години во една жити се тука ни минутка повеќе не ми се седе ,а не па 2 години
.
првото полугодие само,а сега не е веќе толку строго затоа што дојде инспекција првото полугодие и прекина циркусот со вратитеПрвпат а отварам темата по дго време,па неам видено да ти вратамИначее уште ли важат виа мерки? Знам и у мое време 3-та година каа бев вакво нешто уведија,па цело време влеваме преку џамовите на долниот спрат
![]()
Кој ти предават германски и математика?првото полугодие само,а сега не е веќе толку строго затоа што дојде инспекција првото полугодие и прекина циркусот со вратите
а и германски и математика па и др проф некако поинаку предават (заради екстерното)
некако подобро е од лани![]()