Гимназија Добри Даскалов-Кавадарци

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
Екипо,дојдоа нови професори да ми предават :D Талча,Жаки,Трајко по менаџмент итн...некој помош?

Помош само за Талча може... :) се зезам, лесно е и кај неа, не бара ногу напамет учење, повеќе сака со примери да и ги објаснуиш лекциите, и триста други работи поврзани со темата него тоа шо то пише у книгата. На тест добро покажи се и второто полугодие нема ни да те чепне :D

Жаки и Тало не се за коментирање, рилекс :icon_lol:

Епа здраво и од мене!
Јас сум втора година во гимназијата и може малку да коментирам:
Ме разочара тоа шо не ни го сменија ниа глупиот по музичко,штета шо ке не маче и ваа година.Другите професори се океј иако повекето од децата сакаа да ни а сменат и по македонски (Катица),јас не би рекол.Строга е и бара многу но на крај многу попушти на оценките и сите беа задоволни и сметам дека од неа ке научиме многу и за матура ке ни биде полесно.
p.s:Сепак за мене професорката по германски Анастазија е најдобра и најубаво предава и најмногу ја сакам! :love:

Ееее кога беше поминаа вија 4 години даа...малишани,ако требе помош нешто или ако имате некое прашање обратите се :D

Ја испадна пред некој месец од таму,ама пак само јас ци коментирам изгледа. Ново-Штраф заминал у пензија :D

Добар е штрафето, арно си предаваше само кој го слушаше :icon_mrgr:

Дечки, јас креирав една анкета, се однесува на образованието кое сте го имале во основно, а и сега во средно. Работиме на проект за подобрување на вашето образование, па потребна е ваква анализа, која ќе се трае неколку месеци, за да има подобар увид. Ова не е поврзано со Влада, Министерство и сл., туку е проект на неколку ентузијасти :)
Ќе ве замолам да одговорите на прашањата што поискрено, ние работиме за вас.
Поздравче :)
https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=C95AiW62NXXUvGQ1NT6Qcw%3d%3d

како можат вака да ни прават сеа де жити се.Од утре има нови мерки кај нас и тоа тиа шо биле одсабајле нашколо у 15 до 7 да се влезени во гимназијата оти после го заклучувале школото и ако закасниш нема да влезиш...портата исто така ќе била заклучена се до големиот одмор и само на големиот одмор ќе ја отклучеле и после на тиа одмор меѓу 4 и 5 ти час.:гомце::гомце:И шо сеа некој ако се успие и ако дојде на втори час нема да може да влезе...а и секој изостанок по 1 или 2 часа ќе бил заведен директно неоправдан.:tapp:Ама најважната вест е шо математика се израдуваа ајле дечиња дека Васка-математика ќе ја мењат и денеска ни прочитаа дека Васка останува:drk::sick:.Туку дали некој од вас има земено у средно 2 години во една жити се тука ни минутка повеќе не ми се седе ,а не па 2 години:place:.

како можат вака да ни прават сеа де жити се.Од утре има нови мерки кај нас и тоа тиа шо биле одсабајле нашколо у 15 до 7 да се влезени во гимназијата оти после го заклучувале школото и ако закасниш нема да влезиш...портата исто така ќе била заклучена се до големиот одмор и само на големиот одмор ќе ја отклучеле и после на тиа одмор меѓу 4 и 5 ти час.:гомце::гомце:И шо сеа некој ако се успие и ако дојде на втори час нема да може да влезе...а и секој изостанок по 1 или 2 часа ќе бил заведен директно неоправдан.:tapp:Ама најважната вест е шо математика се израдуваа ајле дечиња дека Васка-математика ќе ја мењат и денеска ни прочитаа дека Васка останува:drk::sick:.Туку дали некој од вас има земено у средно 2 години во една жити се тука ни минутка повеќе не ми се седе ,а не па 2 години:place:.
Првпат а отварам темата по дго време,па неам видено да ти вратам :D Иначее уште ли важат виа мерки? Знам и у мое време 3-та година каа бев вакво нешто уведија,па цело време влеваме преку џамовите на долниот спрат :pos:

Првпат а отварам темата по дго време,па неам видено да ти вратам :D Иначее уште ли важат виа мерки? Знам и у мое време 3-та година каа бев вакво нешто уведија,па цело време влеваме преку џамовите на долниот спрат :pos:
првото полугодие само,а сега не е веќе толку строго затоа што дојде инспекција првото полугодие и прекина циркусот со вратите :D
а и германски и математика па и др проф некако поинаку предават (заради екстерното)
некако подобро е од лани (y)

првото полугодие само,а сега не е веќе толку строго затоа што дојде инспекција првото полугодие и прекина циркусот со вратите :D
а и германски и математика па и др проф некако поинаку предават (заради екстерното)
некако подобро е од лани (y)
Кој ти предават германски и математика? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom