Street dog
Dogs need no condoms
- Член од
- 8 октомври 2008
- Мислења
- 41
- Поени од реакции
- 1
sekako povtoruvanjeto e majka na znaenjeto...... taka li bese ( ako ne e taka bruka sum)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не, не ги повторувам од проста причина што не ги ни правам.
Имам добри и имам лоши искуства, немам грешки.
За секој збор кој што сум го кажала, за секоја постапка што сум ја направила и секој чекор кој што сум го превзела, едноставно имало причина. А штом имало причина значи не било залудно т.е. штом не било заедно значи не било ни грешка.
Можеби завршило добро, можеби завршило трагично...на крај секако се вброило во искуства. Но грешки... :nenene:
Desire напиша:Абе ти го нарекуваш лошо искуство,други грешка,трети подруго,не можеш да кажеш дека не правиш грешки,односно не постапуваш неправилно,зошто и самата знаеш дека правиш грешки,односно постапувш погрешно што доведува до лошо искуство,од кое си учиш за друг пат да гледаш да не ти се повтори.
Многу јасно... Само што јас не реков дека нема грешки и дека тие како такви не постојат ама јас нити имам убиено, нити имам силувано, нити имам злоставувано... т.е. работи за кои што никој нормален не би рекол дека се исправни. Се друга што ни преостанува е релативна работа, за некого е грешка за некого не и затоа можам да кажам дека не правам грешка.