Ги баталувам цигарите!

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Eve i jas pusam cigari ....losa rabota e sega zasega nemozam da gi otkazam vo idnina ke vidime.............

im preporacuvam na onie koi ne probale nikogas da ne se osmelat da probat ....loso e puseneto:toe:

се планира некое намалување на цената на цигарите?

ја сигурно не трошам 1500 денара у месецот за цигари:vozbud:

-него поентата е ако не ги потрошиш за цигари,ќе ги потрошиш за пиење,грицки-мицки,некое списание...

Ако пушиш цигари од 50 денари, што се сомневам, и пушиш 3 кутии неделно. Тебе ти идат 600 денари месечно, за 2 месеца ете ти фармерки..
И, не мислиш дека е боље за списание одколу за загаден воздух?

јас ги баталив.бев пушач 15 години,по 2 кутии дневно.и без планови без размислување дали ќе можам или не едно сабајле не запалив одма(секое будење почнуваше со цигара).и од тогаш не пушам..веќе 4 години.имам сонувано 5-6 пати на почетокот како палам цигара,а инаку никаква криза.не пушам веќе и крај.и ногу ми е поарно.

п.с.сеа имам 20 кг плус али јбг..

старите пушачи ги откажуваат,нови се ствараат,и така врти кругот:wink:

Лично мене, самото тоа да давам пари за да дишам чад ми е една од најдебилските работи со може да се прават, ама секој си има право на избор. Само знам оти никогаш не сум запалил и никогаш и нема, поздрав до тие што се откажале, никој не рекол дека после тоа му е полошо.:toe:

Ако пушиш цигари од 50 денари, што се сомневам, и пушиш 3 кутии неделно. Тебе ти идат 600 денари месечно, за 2 месеца ете ти фармерки..
Па има луѓе што пушат по една кутија на ден, сигурно толку пуши штом вели 1500 месечно :)
Инаку поубаво купи си списание или било што МИлка хахаха отколку цигари.

Браво за Мистичен, го одбираш правиот пат.
Инаку јас не сум ни пробал а и немам намера да пробам, искрено го кажувам оваа. Па ако сакат и пиштол да ми стават секогаш кажувам НИКОГАШ!

Браво за Мистичен, го одбираш правиот пат.
Инаку јас не сум ни пробал а и немам намера да пробам, искрено го кажувам оваа. Па ако сакат и пиштол да ми стават секогаш кажувам НИКОГАШ!

Никогаш не вели Никогаш !!!

ако е веќе така....ти еве на школо втора или трета година си...место да купваш јадење на школо земи си од дома во едно ќесе па парите шо ке си ги собериш ке си купиш и фармерки и кошула....макар шо оваа споредба веза нема со то јас шо го кажав во првиот пост али кога веќе почна....мене поентата ми беше дека ако не ги потрошиш за цигари ке одат за нешто друго...така да пак истите пари ке ги трошиш....

ако е веќе така....ти еве на школо втора или трета година си...место да купваш јадење на школо земи си од дома во едно ќесе па парите шо ке си ги собериш ке си купиш и фармерки и кошула....макар шо оваа споредба веза нема со то јас шо го кажав во првиот пост али кога веќе почна....мене поентата ми беше дека ако не ги потрошиш за цигари ке одат за нешто друго...така да пак истите пари ке ги трошиш....
Али во секој случај боље да ги трошиш на тоа нешто друго, него на цигари... ипак само штетат...

Али во секој случај боље да ги трошиш на тоа нешто друго, него на цигари... ипак само штетат...

епа да штетат...али на крај краева...и секој можи да ти наштети...и луѓето....ама пак се дружиме со нив....:toe:и со кола можиш да се превртиш ама ја возиш...нели?:toe::smir::smir:

епа да штетат...али на крај краева...и секој можи да ти наштети...и луѓето....ама пак се дружиме со нив....:toe:и со кола можиш да се превртиш ама ја возиш...нели?:toe::smir::smir:

Колку глупи примери.

Кола возат сите, а гинат тие кои возат ненормално, или гинат невини од некој што вози ненормално.
А од цигари, гинат сите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom