Ghost Whisperer

• Креатор на темата Креатор на темата macaparket
  • Време на започнување Време на започнување
Ja пратев додека имав кабловска... инаку мислам дека серијава е чиста копија на Медиум - кој ја прати таа серија и ќе види епизода две од оваа ќе сфати веднаш што е што.

Не би рекла дека е копија, оваа комуницира со духови, оваа сонува... не се сосема исти.

Инаку мене ми е интересна серијата, не ја следам редовно, но кога можам и кога ќе ја фатам обавезно ја гледам.

Ja пратев додека имав кабловска... инаку мислам дека серијава е чиста копија на Медиум - кој ја прати таа серија и ќе види епизода две од оваа ќе сфати веднаш што е што.

Нема везе со Медиум. Тотално друга приказна се. И Медиум ја пратев јас немаат везе една со друга.

А Кит Кат Серијата ја има секој работен ден во 14:20, а репризата е во 00:00! :salut::salut::salut::smir:

Добра серија некои епизоди се досадни како таа со безбој играчот ама повекето се интересни, една од најинтересните беше епизодата со авионската несрека кога умира другарка и која мисли дека умрел брат и ама за жал кога разбира што се случи...

Не е лоша серија, ја следам кога можам, интересни стории, малце повеќе возвишена моќ, премногу случајности....да не тресам-ФИЛМ!

Дали некој може да ми каже од каде да ги сминам сите сезони на серијава? Благодарам однапред.:smir::smir::smir:
Оти ми ја прекинаа На Фокс Лајф.:tapp:

Не ја прекинаа, заврши сезоната, ама познавајки ја ажурноста на Фокс, прво ќе ги репризираат старите, па ќе пуштат нови сезони.

Сеедно ја нема веќе!:tapp:
Иначе заврши само 2рата а понатаму има уште 2 целосно снимени сезони.
А моментално петтата се прај има само неколку епизоди колку што знам снимено!

Имаше една епизода, за смртта на едно мало детенце паднало несакајќи во базен така некако...таа ми е меѓу омилените, а инаку ја обожавам серијава почнав да ја гледам на OBN пред едно 2-3 години

Јас си ја пратам обавезно оваа серија си ги спуштив сите епизоди почнувајќи од 1ва сезона па се до 5та, бидејки кога ја гледав на фокс лајф ме нервираше кога требаше да чекам да пуштат нова сезона така да тоа ме мотивираше да си ги спуштам сите.

Најновата епизода ке излезе во петок 5ти Март и на замунда одма ја има утредента. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom