Германска Бундес Лига

• Креатор на темата Креатор на темата PATO_007
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар тим во Германија ?

• Баерн

Гласови: 0 0,0%
  • Шалке

Гласови: 1 100,0%
  • Леверкузен

• Херта

• Борусија Дортмунд

• Вкупно гласачи
    1
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Германската Бундес Лига е една од најпопуларните лиги во Европа во моментов.
Ваши размислувања за тимовите од оваа лига.
Најнови информации поврзани со оваа лига.
Нови играчи трансфери и се друго што е поврзано со Германската Бундес Лига постирајте на темава.

Бундес лигата сепак си задржа некој ред и дисциплина во нивниот фудбал.Мислам дека е супер лига,квалитетни и јаки играчи и тимови,убави стадиони...а воедно и Германија е една од најубавите земји во Европа.:)
:salut:

Бундес лигата сепак си задржа некој ред и дисциплина во нивниот фудбал.Мислам дека е супер лига,квалитетни и јаки играчи и тимови,убави стадиони...а воедно и Германија е една од најубавите земји во Европа.:)
:salut:

Да се согласувам со овој мочково.Мислам дека ја препловија кризата и очекувам кам бек на овие клубови во Европа.Утре ќе пообјаснам!

подобро анкетава да биде “За кој тим навивате?“ и на листата да се стават повеќе клубови, оти тоа кој е најдобар е променлива работа...

vo germanija pogtovo ne e menliva rabota
dobro se znae koj e najdobar Bayern bez konkurencija...nego moze bolje bi zvucelo momentalno najdobar ili za kogo navivate.......... inaku ova prasajne e poveke od jasno Bayern....iako gi simaptisam i hofenheim i werder

Германската Бундес Лига е една од најпопуларните лиги во Европа во моментов.
Ваши размислувања за тимовите од оваа лига.
Најнови информации поврзани со оваа лига.
Нови играчи трансфери и се друго што е поврзано со Германската Бундес Лига постирајте на темава.
Добро бе Пато, те пратам веќе некое време отвараш нови теми, од кои само 1-2 испаднаа нови, а останатите ти беа идентични со претходните. И оваа е таков случај т.е. БУНДЕСЛИГА има претходно како тема, така да и оваа оди во канта. И би те замолил да не го претрупуваш форумот и да им отвораш можност на новите членови за билдање постови. Ако ова не допре до тебе, молбата ја испраќам и до модераторите.

Ја обожавам лигата пошто до крај не е јасно кој ќе биде прв и во тоа е атрактивноста на Бундеслигата. Иначе ја многу е следам и сум навивач на Борусија Дортмунд, и тоа скоро 15 години.

Баерн Минхен и никој др зар хофенхајм може да се спореди со него??!! последниве години нешо слабо игра у лига на шампиони али у германија е најдобар !! би сакал да го видам оној стариот баерн во европа коа сите се плашеа од него и се молеа да не се паднат против него ..

Баерн Минхен и никој др зар хофенхајм може да се спореди со него??!! последниве години нешо слабо игра у лига на шампиони али у германија е најдобар !! би сакал да го видам оној стариот баерн во европа коа сите се плашеа од него и се молеа да не се паднат против него ..

Да ама тогаш играа Еффенберг, Кахн, Лизаразу, Елбер, Баслер... вистински лидери иако не беа најдобри фудбалери, со нивната агресивност и борба све газеа. Сега кој играч е таков во Баерн? Кан си замина, единствено Боммел по малку е поборбен иначе играта на Баерн многу се смени за разлика од порано.

Moderator dupla tema ajde kanta

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Лук ет ми, лук ет ми, ај ем денсинг :locked:

:pos2::vozbud::vozbud::pos2::pipi::pipi::back::vozbud::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom