Германија-Англија | 27 јуни | 1/8 финале

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде победникот од овој дуел ?

• Вкупно гласачи
    116
Статус
Затворена за нови мислења.
Хески фор д уин. Ако не умре до 90 минута ќе го земат у Милан.

остај го коменататорот, туку не ја видов ситуацијата за 3тиот гол дали шутот на лампард заврши во раката од играчот на германија што беше во ѕидот???
не ја видов ситуацијата убаво

Одбранава на Англија швајцарско сирење:tv: !!Ајде пакувајте ги куферите и дома

Гол од офсајд, поништен гол за Англија, катастрофални судии. Англискава одбрана дрва и камења. Ако сега играат катастрофално, неможам да замислам како ќе играат на следното светско. Швабиве ништо посебно, се надевам ќе го попијат немиен од Аргентина.

Правдата е задоволена ... Не е признат постоечки гол за Англичаните исто како што беше признат непостоечки гол во 66'

Oд такви судиски срања не гледам повеке СП.
Да беше признаен голот на Лампард можеби ке беше друг текот на настаните.А оние што ја спомнуваат таа фамозна година бидете малку реални во името на фудбалот.
Ете можеби и заслужена победа на Германија.Одбраната ја нема никаде.Се гледа дека Рио недостига.
Чао Англија,нареден пат повеке срека.

Готово веќе не гледам ни јас светско,по педерски не можеа да ги наместат англичаните :nerv::nerv:

--- надополнето ---

Правдата е задоволена ... Не е признат постоечки гол за Англичаните исто како што беше признат непостоечки гол во 66'

Ме заболе кур за пред 60 години бе јаооо колку глупави луѓе има :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Тоа е тоа, поништениот гол ги уби, мислев Капело ке среди во рок од 15 мин во соблекувална али јок бурда, на едно вакво натпреварување таков подарок од момент во 90% од случајите се покажува како круцијален.

Ти ебам ФИФА незнаат да воведат видео мониторинг,мора да се игра како пред 80 години,судијата треба да се запали жив

Џабе, голот го зацрни мечот.. Да беше 2:2 ќе немаше вака да нападне Англија со 2ца у одбрана и ќе неможеше Германија да направи такви контри... Како и да е честот нека им е.. Сеа непостоечки пенал да им судат на Аргентина/Мексико и + чист да гол да им поништат на Германија..

Готово веќе не гледам ни јас светско,по педерски не можеа да ги наместат англичаните :nerv::nerv:

--- надополнето ---

Ме заболе кур за пред 60 години бе јаооо колку глупави луѓе има :tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Затоа сеа куферите и ајт назад на острово

Ти ебам ФИФА незнаат да воведат видео мониторинг,мора да се игра како пред 80 години,судијата треба да се запали жив

И после една утакмица да трае 4 саати :) За се нешто ќе се бара репетиција...

1. Детево шо го дадоа нели навиваше за Англија???
2. Јес да изиграа Германциве добро, ама коментаторов сврши на нив. Пет пати оргазам имаше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom