Генерална дискусија: артисти, бендови, музички проекти

• Креатор на темата Креатор на темата dzesika
  • Време на започнување Време на започнување
Еве нешто од мене поретко на балканов шо се најдува во последно

Значи ќе се шекнам... Имаше една песна, хит е, ја пуштаа на радио, тип и типка пеат, типката мислам на бразилски пее (или шпански) не знам... Нит знам како се вика нит кој ја пее, и се нервирам и ќе скршам нешто и на крај ќе плачам.... :place:
плс некој ако знае да ми ја постира

Еве и ја да се уклучам у темава. Дечкиве се од Тетово, ова им се првите две песни. Вака од прва ми се свиѓаат ептен. Иначе еден од членовите е и Папак, басистот од Conquering Lion :)

Значи ќе се шекнам... Имаше една песна, хит е, ја пуштаа на радио, тип и типка пеат, типката мислам на бразилски пее (или шпански) не знам... Нит знам како се вика нит кој ја пее, и се нервирам и ќе скршам нешто и на крај ќе плачам.... :place:
плс некој ако знае да ми ја постира
си ја најдов песнатаааааааа :vozbud:

Интересен shoegaze/dream pop албум. :)
Го трубев по фејсбуци. DIIV Се некој вид мешавина од повеќе бендови кои си ги лајкнал на фб :P
Ептен го имам отепано од слушање албумот, особено Doused. Пред еден период извадија официјално видео за песната, имаше кога го пуштив околу 5000 views. Ама сум ја сетил дека че ја биде, па еве сега на кај 260 000 заминала :D

Само јас и ти спамираме на темава :P
Tortoise се мешавина на пост-рок, џез фјужн и психоделија, а некои песни имаат и елементи на електроника.

Поздрав Крејзи хихих, знам дека че ме прочиташ, сигурен сум :P

Ја надгледувам темава :P Еве ти еден поздрав од мене, и за сите што сакаат пост-панк/њу вејв звук, има и елементи на shoegaze и дрим поп. :)

Еве ви повеќе информации. turvior Море, еден месец не сме постирале во темава. :P
Знајш дека минатата вечер со Бич Фосилс заспијав :D Шубо ми беше.
Иначе многу време мајката поминало..........:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom