Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
остај тоа админи тоа е најлесно
тоа сега не ти треба него ти прашај колкава е цената на лиценцата и што поточно бара тој од неговиот партнер (дај ми линк најдобро од форумот да следам што се пишува) па после јас ќе правам муабет во сет нет со менаџерот ако се работи за помала сума на пари...
сите собрани пари од тимовите идат за награди за 1 и 2 место.[/B/QUOTE]
Пробавте да најдете некои спонзори?
па многу нормално спонзорство никој не ти дава туку така
мора да имаш некој успеси во земјава за да можеш да земеш било какво спонозорство - што е во ред според мене пошто неможат недокажани тимови да зимаат спонозри а они докажаните да дремат
и ние така кога побаравме од сет нет спонзорство бевме 3ти дота тим во земјава и со малку работа и трениг ставаме #1овде
Знам како ти е но неможеш да бараш спонозор а си почетник или пак немаш никакви посериозни успеси...Ако гледаш твојот тим и ти имате потенцијал тогаш трошоците за турнири една година па може и повеќе ке си ги покривате сами додека не се пласирате високо и не постигнете добар резултат.Е тогаш само можеш да се жалиш дека не си добил спонзорство и сл.
А иначе за екипи познати надвор од Мкд
веруј ми симплех е големо име на балканов
исто и снТ (дота) се доста познати на балкан
Но нереков јас дека сме почетници или слично .. прочитај во делот за играчниците . Нема насекаде добри играчници со добар нет и слично а со тие што можеш да играш лан се 1-2 екипи за онлајн да играш нема услови али да не кажувам што се проблемите мора да се има и успеси а ние ги немаме на државен план
Поз.