Гејминг маус

• Креатор на темата Креатор на темата Mayden
  • Време на започнување Време на започнување
Земи си mx 518 и не се замарај, можеш да го најдеш за 1600 само незнам во која продавница беше, јас го користам веке година дена и супер е

Во Анхоч и Нико го имаат MX 518 за 1570 у ценовник, али го немаат на залиха...

А каков е Genius ERGO 525? Го бива или...?

А да си земеш X7 Oscar? има другарче мое одличен е + имаш тегчиња за подесување 1100 или 1200 денари е во Анхоч во Лептокарија :)

Во Анхоч и Нико го имаат MX 518 за 1570 у ценовник, али го немаат на залиха...

А каков е Genius ERGO 525? Го бива или...?

Пријателе Mx518 во ценовникот е 1600 а уствари е 2000 или 1 900 ...еве ја дома го иам неотпакуван за 1400 ако сакаш ќе ти го дадам цел со се кутија и останати салтенати..овие шо се на тегчиња како х7 и слични срања не се замарај!

Ја имам X7 која ја земав околу 800денари и РОКА ептен е добра на коса стај го и играј колку е добар:vozbud: и + мауспадот е околу 300 денари,двете у комбинација ЛУДИЛО,а ептен е евтино:toe:

Сакам да си земам нов маус, па ако може некој да ми каже дали се добри A4 XL7 серијата... и кој модел е најдобар од овие. Негде читав дека доста се расипувале, па би сакал да знам дали е точно тоа. Ако има некој искуство со овие мауси нека каже.
Најдобри мауси за тие пари. Кратко кажано...
Моја препорака: XL-750BH, ама не знам каде точно го има (и дали го има). А како втора опција: XL-750BK

Го земав XL-750BK и плус овој мауспад.

Фала на сите за препораките.

Понудата на NeoN беше супер
Подобра опција ке ти беше Logitech MX518 зошто е поквалитетен а за маус падот немам замерки, јас имам сличен X7 800MP и е сосема ок

Понудата на NeoN беше супер
Подобра опција ке ти беше Logitech MX518 зошто е поквалитетен а за маус падот немам замерки, јас имам сличен X7 800MP и е сосема ок
Ејјјј брат. Немој. Од овој пост па до претходната страна се дискутира за тоа. И btw X7-800 MP & X7-500 MP освен брендот немаат никаква сличност еден со друг. Едниот е платнен, другиот е пластичен.

EDIT: т.е. друга сличност е што и 2та си ја вршат работата одлично :)

Јас не реков дека оптички е подобар од ласерски или нешто сл, кажав дека mx518 е поквалитен од маусот што го зема он, мене искрено не ми прави разлика дали е ласерски или оптички доколку маусот е докажано добар и го користат проф. гејмери
Ипак ова е мое мислење ако се одлучил за тој верувам дека ке му врши работа

Играв првенство на кантер далечната 2000 година со MX 518

Ај за првенството и така и така...ама MX 518 во 2000 година не ми е за веруење..гарант 100 евричи бил тогаш..(ако веќе било мх 518

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom