Гејмери =)

• Креатор на темата Креатор на темата THE_PIRAT
  • Време на започнување Време на започнување
Од кога велам јас стетни се игрите за здравјето :pos:

mene ednas mi se desi ko germanskion debil ama jas ne krsev tastatura. samo vikav edni dobri 5 minuti.

овие ептен загрозени

Ехее порано дур играв дота ко ке ме паднеа некако дебилно..

Хехе ги знам овие одамна , иначе германското дете е преработено за Unreal за Counter Strike за Тrackmania па дури и за Minesweeper..

А ако сакате до толку идете у ентернет 1 , секој ден има барем по 5 души што се вакви :)

*ЗНАЕВ дека малиот германец е прв
**што е со мониторите на ранк 8???
***мене можеле да ме стават ранк 8 према 9 дека зезната ми е тастатурата и ја мавам цело време и копчиња ми фалат сеа

хахаха германецот е закон.. јас го имам најдено на ју туб.... нешо барав клипови од Огаме ( мн заразна игра ) и по некоја случајност го најдов него.. описто на видеото беше дека го уништиле со флота или дака нешто не ми текнува... Бај д wеј не сум како овие дефинитивно ама едден ден од кога станав се ми појде наопаку... и седнувам на компиутер вечерта накај 10 и толку многу се изнервирав незнам од то.. нешо д интернет што и дадов таков бокс на тастатурата... тоа требаче само да се гледа.. со опис тешко дека ке сватите но на кратко ке ви опишам... како што мавам со сета сила на тастатурата СИТЕ копичиња летаат и остануваат едно 6 7 ( со све спејс )... и што е најбитно у моментот додка мавам гледам како летаат едно метро у вис копчињата.. после тоа се згазив од смеење.. причината беше СМЕШНОТО ЛЕТАЊЕ НА КОПЧИЊАТА .. тоа ми беше прв пат да се насмеам у тој ден.. после многу нервозни дешавки :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom