Гејмери =)

• Креатор на темата Креатор на темата THE_PIRAT
  • Време на започнување Време на започнување
Се изнасмеав на видеово. 2-ката ми е најсмешна, местенка или не, I don't care. :)

Видете го целото клипче што е со малиот (кретен)! Не е местенка 100%. Татко му или брат му може знаат каков деген е, па стаиле скриена камера да го снимаат. Башка, игра Untreal Tournament! И поцрвенува кога се дере, жилите на вратот му се познаваат....

Каков кретен...

Кецот е дефинитивно местенка. Никој, ама никој не вика така 3-4 минути.

Јас имам викнато така на мои 17 години, не баш 3-4 минути ама 20-30 секунди. Плус слушај му го гласот...на крајот :lol:, извава невозможни звуци.:lol:

Јас имам викнато така на мои 17 години, не баш 3-4 минути ама 20-30 секунди. Плус слушај му го гласот...на крајот :lol:, извава невозможни звуци.:lol:
:pos2::pos2: Леле мислам дека имаше еден клип што велеше дека е намерно, ќе го барам утре.
А ако не го најдам, победа за Германската младина :pos:

:lol:ДА да, и мене така да ме снимат каде шо ги пцујам македонците и да ме стават на ју Тјуб, ке снимам друго видео и ке речам ’’се зафркавав бе жими детство’’. Слушај му го ’’гласот’’ кон крајот...само Смоуки од ЛОСТ го може тоа :)

Тоа Германското дете е МЕСТЕНКА!

Толку неможете да сватите дека не е МЕСТЕНКА !? Можда татко му го има начекано некад како се издерава и нервира и сакал да го сними, му бутнал камера...

Толку неможете да сватите дека не е МЕСТЕНКА !? Можда татко му го има начекано некад како се издерава и нервира и сакал да го сними, му бутнал камера...

....што реков јас....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom