Гејците со нова статуа на Александар. Кој кого провоцира?

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.115
Додека ние сме јаки на зборови:tapp:- гејциве тоа го спроведуваат на дело (по брза постапка) --богами-- во се не претркуваат.

НОВА СТАТУА НА АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ ВО ПАЗАР

DSC01070.JPG

DSC01069.JPG

DSC01067.JPG

DSC01065.JPG

DSC01063.JPG

DSC01060.JPG

DSC01059.JPG

DSC01058.JPG

DSC01055.JPG

DSC01041.JPG

DSC01039.JPG

DSC01033.JPG

Ne znam koj kogo provocira - cudam se samo zasto vie ja igraete taa glupava igra? :uvo:

сега само ни даваат поголем мотив и право да го поставиме Аце на плоштад :)

Jas se izvinuvam, MOJ nenameren propust - imeto na gratceto e PAZAR - a ne gejskiot naziv, ako moze nekoj da go iskorigira ke bidam BLAGODAREN

Ова е уште еден удар врз добрососедските односи и не е во духот на меѓусебното разбирање и почитување.
Воедно со овој акт се минираат преговорите, зошто и тајмингот е погрешно избран, таман кога требаше да се договориме за името.
Се надевам дека Грците ќе сватат што направиле и истиот споменик ќе го тргнат, зошто антиквизацијата не е процес кој е пожлен во овој момент.

п.с.
Караванот на Геровоски да не е близу јужната граница да го пратиме ?

Ова е уште еден удар врз добрососедските односи и не е во духот на меѓусебното разбирање и почитување.
Воедно со овој акт се минираат преговорите, зошто и тајмингот е погрешно избран, таман кога требаше да се договориме за името.
Се надевам дека Грците ќе сватат што направиле и истиот споменик ќе го тргнат, зошто антиквизацијата не е процес кој е пожлен во овој момент.

п.с.
Караванот на Геровоски да не е близу јужната граница да го пратиме ?
OOOOOOООххх, да е само таа статуа - А оној споменикот кој пред неполни две недили што започнаа да го градат на планината ВИЧО??? за гејските патриоти -борци од војната- ШТО Е СО НЕГО- ??????
ПОГОЛЕМА ПРОВОКАЦИЈА ИМА ЛИ ОД ТАА????????

На Вичо споменик?
Кај што изгинаа илјадници Македонци од напалм бомбите на англиските и француските авиони ?
Вааауууу, па тоа е уште една провокација за ЕУ и настојувањата сите да бидеме дел од ЕУ.
Под итно екипи на А1, А2, Алфа и караванот на Геровски во Грција, да им објаснат што значи изградбата на тие споменици.
Кој има телефон нека јави итно, во декември треба да се договориме за нашето име а они провоцираат.

Aма затоа кога сакаме да не го заборавиме геноцидот, тогаш сме провокатори!
Види им наслов, не ми се верува:
http://www.a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=115372

Епа поголемо одродување и петоколонаштво од новинариве на А1 нема!

Пеце Стефановски секоја чест. Спиеш ли бе ти мирно?

На Вичо споменик?
Кај што изгинаа илјадници Македонци од напалм бомбите на англиските и француските авиони ?
Вааауууу, па тоа е уште една провокација за ЕУ и настојувањата сите да бидеме дел од ЕУ.
Под итно екипи на А1, А2, Алфа и караванот на Геровски во Грција, да им објаснат што значи изградбата на тие споменици.
Кој има телефон нека јави итно, во декември треба да се договориме за нашето име а они провоцираат.
Точно дека изгинаа илјадници МАКЕДОНЦИ, ама кутрите не се споменуваат никаде- непостојат-
ДА ИМ Е*АМ НАЈМИЛОТО НА ГЕЈЦИВЕ- ...............................
само да ја најдам нивната с татија па ке ја постирам - ГАДОВИ НЕВИДЕНИ мамицата нивна циганска

спие оти други му велат ти ке добиеш грчка виза и ке те пуштиме во грција да видиш какви мажиња има за тебе. се се тоа педери ја продават државата и око не им трепнува.

Дали во некој педерски весник ке стретните сорос и ке речат заради добрососедските односи со Македонија овој споменик треба да се турни.

не тие се педери ама овие нашите поголеми.

спие оти други му велат ти ке добиеш грчка виза и ке те пуштиме во грција да видиш какви мажиња има за тебе. се се тоа педери ја продават државата и око не им трепнува.

Дали во некој педерски весник ке стретните сорос и ке речат заради добрососедските односи со Македонија овој споменик треба да се турни.

не тие се педери ама овие нашите поголеми.
СОСЕМА си во право- ова може само во МАКЕДОНИЈА- разединетоста ни е најјаката страна

Хе,хе. Најсмешно ми е што има поп на сликите до споменикот на еден пагански владетел.

Додуше сигурен сум дека и кај нас слично ке биде кога ке го постават Аце на скверот.

Хе,хе. Најсмешно ми е што има поп на сликите до споменикот на еден пагански владетел.

Додуше сигурен сум дека и кај нас слично ке биде кога ке го постават Аце на скверот.
А,знаеш што мене ми е смешно?
Тоа што гејците започнаа да поставуваат разно разни споменици, статуи, ѕвезди од Кутлеш.... не само во Солун, туку и во секое гратче, ко на пример ова погоре-Пазар- кое нема сигурно повеќе од 20.000 жители, селоооооооо-веселоооооо батка- важно статуа на сред село да стои за инат на комшијата

Ниту една душа не е виновна што се инкарнирала пред отелотворувањето божјо.

Божјиот план е таков, каков што е. Не можеме од аспект на инкарнација да го согледаме реално.
Неговото отелотворување се случило еднаш и во вистински историски момент.

Не може да се обвини некоја душа што се инкарнирала пред тој момент. Затоа што и самото тоа е дел од Неговата промисла.

А отелотворувањето на Господ е безвременско и важи и за тие пред и за тие по тоа.

На Вичо споменик?

BITSI-GIANN.JPG

Slavjanski- eve go najdov samo edniot napis, mozhesh da go chitnesh

hovde

ako naidam i na onoj drugiot -poprovokativniot- ke go stavam odve

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom