Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OOOOOOООххх, да е само таа статуа - А оној споменикот кој пред неполни две недили што започнаа да го градат на планината ВИЧО??? за гејските патриоти -борци од војната- ШТО Е СО НЕГО- ??????Ова е уште еден удар врз добрососедските односи и не е во духот на меѓусебното разбирање и почитување.
Воедно со овој акт се минираат преговорите, зошто и тајмингот е погрешно избран, таман кога требаше да се договориме за името.
Се надевам дека Грците ќе сватат што направиле и истиот споменик ќе го тргнат, зошто антиквизацијата не е процес кој е пожлен во овој момент.
п.с.
Караванот на Геровоски да не е близу јужната граница да го пратиме ?
Точно дека изгинаа илјадници МАКЕДОНЦИ, ама кутрите не се споменуваат никаде- непостојат-На Вичо споменик?
Кај што изгинаа илјадници Македонци од напалм бомбите на англиските и француските авиони ?
Вааауууу, па тоа е уште една провокација за ЕУ и настојувањата сите да бидеме дел од ЕУ.
Под итно екипи на А1, А2, Алфа и караванот на Геровски во Грција, да им објаснат што значи изградбата на тие споменици.
Кој има телефон нека јави итно, во декември треба да се договориме за нашето име а они провоцираат.
СОСЕМА си во право- ова може само во МАКЕДОНИЈА- разединетоста ни е најјаката странаспие оти други му велат ти ке добиеш грчка виза и ке те пуштиме во грција да видиш какви мажиња има за тебе. се се тоа педери ја продават државата и око не им трепнува.
Дали во некој педерски весник ке стретните сорос и ке речат заради добрососедските односи со Македонија овој споменик треба да се турни.
не тие се педери ама овие нашите поголеми.
А,знаеш што мене ми е смешно?Хе,хе. Најсмешно ми е што има поп на сликите до споменикот на еден пагански владетел.
Додуше сигурен сум дека и кај нас слично ке биде кога ке го постават Аце на скверот.
Хе,хе. Најсмешно ми е што има поп на сликите до споменикот на еден пагански владетел.
Додуше сигурен сум дека и кај нас слично ке биде кога ке го постават Аце на скверот.
На Вичо споменик?
Кај што изгинаа илјадници Македонци од напалм бомбите на англиските и француските авиони ?
Вааауууу, па тоа е уште една провокација за ЕУ и настојувањата сите да бидеме дел од ЕУ.
Под итно екипи на А1, А2, Алфа и караванот на Геровски во Грција, да им објаснат што значи изградбата на тие споменици.
Кој има телефон нека јави итно, во декември треба да се договориме за нашето име а они провоцираат.