- Член од
- 24 септември 2008
- Мислења
- 450
- Поени од реакции
- 14
Doma vo krevet moze koj sto saka da pravi i nit go osuduvam ni go mrazam. Ama javni paradi i brakovi megu homici definitivno treba da se zabranat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе, океј тоа, јас само кажав која е целта на парадите во очите на хомосексуалците. Сигурно не им е у план да парадираат по улици само за инает на стрејтерите; мора да има некоја повозвишена цел ваљда, не?Нели е уметничка изложба подобро решение? :smir: Преку асоцијативна социјална перцепција, може многу поефективно да се "промени нивниот статус на подобро".
Парада, шарада... и триумфална арка да не треба да изградиме за да има ефект парадата?
Скопски педери![]()
)))
Зошто не? И од кај твое право да одлучиш што е еволуција? Прашав еднаш а и ќе прашам по втор пат: Кој одлучува што е правилно а што не? Доколку одговорот е "мнозинството", тогаш ова мнозинство одлучува дека хомосексуализмот не е правилен. Зошто/како/што... јебига, тоа е. Ако има други основи за одлучување на што е правилно, дај изнесете ги за да ги разгледаме. Јас колку што знам, според искуство од минатото, мнозинството одлучува што поминува а што не, без никакви други правила. Целта ми беше вас веќе еволуираните да ве доеволуирам со тоа што ќе ве спремам за по 20 или 50 години кога педофилите или зоофилите ќе си ги побараат своите права и ќе организираат паради вие да ги поддржите и охрабрите. Дали ќе ги поддржите како што ги поддржувате хомосексуалците?Принц еволуција на општеството не значи да ебеме пајаци,да убиваме по улици или да спиеме на атомски бомби.
Како побогу ќе ни го подобрат животот хомосексуалците?Значи да се унапредиме,да прифатиме нешто ново што ќе ни биде корисно,ќе го подобриме животот.
Да ми се здрави и живи бе Леандра, многу потомци да дочекаат, што да ти речам. Религијата ми вика дека мораме да ги избришеме, ама бидејќи се сметам за отворена личност, ќе ги прифатам ко такви, не правам проблем.Ако јас познавам од 50 до 100 особи,значи дека јас не халуцинирам,нелиНеможеме со гума да ги избришеме,ниту можеме да измениме нешто,факт.
Не, грешиш. И јас имам право на сопствена сексуална определба. АМА НЕ ОРГАНИЗИРАМ И ПАРТИЦИПИРАМ ВО ПАРАДИ! Луѓе, сексот е интима. Нешто што го прават двајца, интимно и приватно. Зошто мораш да ја искажеш јавно твојата сексуална определба?Поради тоа што сакаат да кажат јавно и гласно дека постојат и имаат право на сопствено сексуално изразување,ги организираат парадите.
Затоа ќе видиш за некоја година, кога ќе ги прифатат зоофилите. Јас ќе бидам претседател на зоофилите. Свети животни од кравите ќе праватИнтересот го движи светот,штета што немаат интерес од хомосексуалците,светци ќе ги правеа.
May I ask you why?:smir: Posebno me zasega ova boldiranovo!Doma vo krevet moze koj sto saka da pravi i nit go osuduvam ni go mrazam. Ama javni paradi i brakovi megu homici definitivno treba da se zabranat.
Ај дај дефиниција за изрод
Од каде ти можеш да знаеш зошто јас се борам и докажувам „поенти“ на темава?Не реков дека треба да се тепаат, ниту го подржав тоа. Ова ти е класична "либерална" стратегија, соговорникот да се покаже како затуцан дивјакБаш убаво објаснив кој е мојот став.
И нема да го искористам wanna be либерал затоа што дискриминирам одредена група луѓе што бз врска се борат за нешто само колку да се каже. Прилично нелиберално од моја страна.
Или можеби го искористиле секој можен начин за да бидат прифатени, кога сите обиди биле неуспешни, се свртиле кон радикализам.Некои дадоа добри примери како и хомосексуалци се строго ПРОТИВ такви паради.
Сметам дека тие хомосексуалци што ја форсираат и се појавуваат таму(машки и женски) се исфрустрирани личности што бараат разни начини како да се експонираат.
Јас фативНикаде не фатив дел за дечки облечени во танга дефинирани како изроди, чудаци, фрикови.
- A thing or occurrence that is markedly unusual or irregular: A freak of nature produced the midsummer snow.
- An abnormally formed organism, especially a person or animal regarded as a curiosity or monstrosity.
- A sudden capricious turn of mind; a whim: “The freaks of the psyche can no more be explained than the Devil” (Maurice Collis).
Фрикнато нели?
In contemporary usage, the word freak is usually used to refer to a person with something unusual about their appearance or behaviour.
Епа зошто ме нарекуваш нешто што не сум и не покажав дека сум. Југоносталгичар, СФРЈ-овец, ЈНА љубител. И битно е каква стратегија се користи дека ти како либерал треба да се бориш да ги скинеш сите етикети и стереотипи, а на мене ми налепи 1001 за каков конзервативец и заостанат сум. Затоа либералите испаѓаат нацисти бидејќи во секоја дебата пробуваат да го направат противникот подолу од гомно со тоа што измислуваат куп глупости за него. На пример коОд каде ти можеш да знаеш зошто јас се борам и докажувам „поенти“ на темава?
Повторно дебатираш и пишуваш само колку да има повеќе зборови постот без некоја издржана позадина на истиот.А каква стратегија се користи, тоа е уште помалку битно се додека не го менува фактот како наводните конзервативци и чувари на редот сеуште живеат со мозокот во Стара Југославија, а во срцето ја чуваат ЈНА за се што им изгледа неправилно според сопствените стандарди.
во срцето ја чуваат ЈНА
Радикализам е насмеана полугола толпа која весело се шета по улица и си ги манда гениталииите ? Како не им текна на УЧК и ИРА да дејствуваат така :pos2:Или можеби го искористиле секој можен начин за да бидат прифатени, кога сите обиди биле неуспешни, се свртиле кон радикализам.
Теории има милион и една.
Зошто не? И од кај твое право да одлучиш што е еволуција? Прашав еднаш а и ќе прашам по втор пат: Кој одлучува што е правилно а што не? Доколку одговорот е "мнозинството", тогаш ова мнозинство одлучува дека хомосексуализмот не е правилен. Зошто/како/што... јебига, тоа е. Ако има други основи за одлучување на што е правилно, дај изнесете ги за да ги разгледаме. Јас колку што знам, според искуство од минатото, мнозинството одлучува што поминува а што не, без никакви други правила.
Princ напиша:Целта ми беше вас веќе еволуираните да ве доеволуирам со тоа што ќе ве спремам за по 20 или 50 години кога педофилите или зоофилите ќе си ги побараат своите права и ќе организираат паради вие да ги поддржите и охрабрите. Дали ќе ги поддржите како што ги поддржувате хомосексуалците?
Бидете спремни за тој ден. Јас сум спремен со тоа што секс го сметам односот помеѓу машко и женско - пар.
Princ напиша:Како побогу ќе ни го подобрат животот хомосексуалците?![]()
Втора битна работа е дека сите си имаме различен концепт за тоа како ќе ги сфатиме работите, ако толку многу би ти сметала таа парада на луѓе кои што сакаат преку тоа да пренесат поента, ако не ги разбираш на вистинскиот начин или едноставно нивното дејствување ти е одвратно, седи си дома и излези после парадата или седни на кафе каде нема погледот случајно да ти залута на голите машки газови, јас како wanna be либерал ќе им правам друштво и ќе ги гушкам додека се движат низ улиците, дури и да треба мене да ме истепаат заедно со нив.
БиваТ?
А која е поентата? пошто не ја сфакам јас..онака на вистински начин како што ете ти ги сфакаш..
АЈ нека ја направат парадата па да видам дали ти ке идеш таму да парадираш и да ги гушкаш..или само си праиш филмови сега.
Кога би ме познавал не би го поставил прашањето со филмовите.:smir: