Геј парада во Скопје (анкета)

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја поддржувате идејата за одржување геј парада во Скопје?

• Да, апсолутно го поддржувам слободното изразување на сексуалната ориентација преку таква форма, па з

Гласови: 25 5,5%
  • Да, апсолутно го поддржувам слободното изразување на сексуалната ориентација преку таква форма, но н

Гласови: 45 9,9%
  • Не ја поддржувам идејата, но не би се ни спротиставувал доколку се одлучат да ја одржат

Гласови: 143 31,4%
  • Не, баш напротив, би излегол на „контра-протест“ доколку се одржи парадата

Гласови: 242 53,2%

• Вкупно гласачи
    455
Статус
Затворена за нови мислења.
Не би излегла,ниту подржувам,ниту,одобрувам,т.е не сакам ама баш никакво замарање со туѓи животи...
секој со своето,кој што му е мило нека прави,на никој не му се мешам нити сметам.

Јас лично не го поддржувам ова... Затоа што.. Тие што се хомосексуалци можат да си останат тоа што се и без парадирање и јавно покажување на нивната сексуална ориентација...!!!:toe:

Si[M]onA;3010698 напиша:
Јас лично не го поддржувам ова... Затоа што.. Тие што се хомосексуалци можат да си останат тоа што се и без парадирање и јавно покажување на нивната сексуална ориентација...!!!:toe:
Се сложувам.И без да се покажат дека се хомо ионака од далеку се приметуваат.Парада не им треба,а и нема да биде корисна за ништо.Само може да добијат еден куп пцовки.

Се сложувам.И без да се покажат дека се хомо ионака од далеку се приметуваат.Парада не им треба,а и нема да биде корисна за ништо.Само може да добијат еден куп пцовки.

Не само пцовки... се плашам дека менталитетот во нашава држава сеуште е на тоа ниво што мислам дека дечките ќе сносат и телесни повреди..!:duel::helou:

Го подржувам она мислење кое вика дека секој може да прави што сака со својот живот,и дека сексуалната ориентација е негов личен избор..ама па зошто да излегувам на улица и да се покажувам пред сите..што има толку у тоа интересно па да сакаат да го покажат,да се пофалат..стварно не разбирам..они треба да сфатат дека на повеќето луѓе тоа не им е нормално,и не мораат да одат контра народот, да се покажуваат..впрочем никогаш не сум ја сфаќала целта на тие нивни паради??:toe:ете у Белград им се напунија гаќите и не излегоа..

Што испадна сеа во темава женските и некои машки светци пишуваат постови како демек секој си има свој живот, што ќе се постигне со ќотек .......да ги оставиме мирно да парадираат и после да им текне како во други држави секоја год. да организираат парада?:nenene: Треба да се направи како во Белград да изедат ќотек и нема да им текне другата год. пак да парадираат

А бе каква геј-парада што се замислуваат она новинарине?
Па не се во ред особено оној предавникот на чело Бранко Героски!
КОЈ ќе излези на таа парада ?
Геро и Боки 13?

Што испадна сеа во темава женските и некои машки светци пишуваат постови како демек секој си има свој живот, што ќе се постигне со ќотек .......да ги оставиме мирно да парадираат и после да им текне како во други држави секоја год. да организираат парада?:nenene: Треба да се направи како во Белград да изедат ќотек и нема да им текне другата год. пак да парадираат

Да се разбереме, не сум за ќотек и такви ствари, боље спречи него лечи.
Ама како ме иритираат такви фаци шо мислат дека ќе им никне ореол на глава ако кажат *Секој има свој живот*
Изглеа не капираат дека "Be your self" е највероватно налоша ствар шо можеш да им ја кажеш на некој луѓе.

9 души на форумов?Против 107 епа мислам дека ќе згрешат ако излезат,колку и да се соберат се надевам дека ако бидне собиров дека нема да има политичка позадина и препукувања а нема да ме чуди што кај нас не е политички?

Јас ставам 1000 евра дека темава ќе оди над 500 поста а 500 евра дека ќе забега над 1000 поста...
Еден пост во минута....машала...
Штета само што ја/го нема Леди-квир...хехехе

Он топик...:toe:...

Не ми ја гибајте лејди Квир! Таа или тој не е геј !!
Глеам се расфрлаш со евра па ако може едно 1000 - 1500 на заем враќам за 3 месеци....

Не ми ја гибајте лејди Квир! Таа или тој не е геј !!
Глеам се расфрлаш со евра па ако може едно 1000 - 1500 на заем враќам за 3 месеци....

Абе тоа си е кладба!
Чиста работа..
Дечкото типува на сигурно..
А ако више ти требаат пари на заем... изволте http://www.forum.kajgana.com/forumdisplay.php?f=29
Овие ем све знаат, ем пари за фрлање имаат..

Додека се примерно облечени ми е сеедно.. Али да ми шета по гаќи.. :nenene:

До тепачите: И гејовите имаат раце и нозе, можат да вратат доколку ги удри некој :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom