Геј парада во Белград

• Креатор на темата Креатор на темата ZoraNaSlobodata
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Испаднаа ептен педери што ја откажаа парадава. :) :) Сакав кечери у центар на Београд да глеам. :)

najdobro da se preselat na svetsko nivo site pederi vo edna drzava (biseksualkite neka ostanat a lezbejkite ke gi prevospitame):drk:

Паметен потег што ја откажаа. Жал ми е само за навивачите и десничарите што ке си поминат досадно деновиве...Штета, сигурно се имаат спремано за фешта :smir::tv:

Паметен потег што ја откажаа. Жал ми е само за навивачите и десничарите што ке си поминат досадно деновиве...Штета, сигурно се имаат спремано за фешта :smir::tv:

Да, и тоа со коктели.

Паметен потег што ја откажаа. Жал ми е само за навивачите и десничарите што ке си поминат досадно деновиве...Штета, сигурно се имаат спремано за фешта :smir::tv:[/QUOTE

Колкави сеиирџии сме ние тоа Македонциве, само од „стап“ се плашиме... Али битно у комшилук сеир да си гледаме... А кај бевте сите „навивачине“ ко тепаа луѓе од скопско Нерези...? Па после за да се докажа дека се мирни, протестираа и парадираа со националистичкана „излези момче на тераса, да ја видиш гоцевата раса“???? Абе само се силите за сеир на интернет... Ако ја правеа во Македонија овде, србине и грцине немаше да ви се опулат дека прајте лгбт паради.... Искрено, едно се змашавте во зборувањево... Тоа не е геј парада, туку е парада на гордоста која се бори за еднаквост, без секшуал арасмент, и човекови права, кои на сите нас ни се скратени како граѓани, без разлика дали сме стрејт или некој е геј или лезбика или едноставно квир (поразличен од мнозинството)... Како сакате сватете ме... Само ви зборам тоа што во реалност би се случувало... А таа реалност, само можеме да сонуваме, дека нема да ја прифатиме...:toe::tapp::salut:

najdobro da se preselat na svetsko nivo site pederi vo edna drzava (biseksualkite neka ostanat a lezbejkite ke gi prevospitame):drk:

Братче само да те потсетам.... кај беше ти за време на конфликтот 2001, или војната ако сакаш подобро...? И за албанците ко добија рамковен и ко викавте дека че не надвладеат и тоа се случи, кај беше тогаш ти, или пак на форум јадеше трици а? како и сега... Свако чудо за три дана, и овие паради и кај нас ќе се одржвет како и секоја нормална во светот шо се одржува, само треба да си го сватите како парада, а не како нешто што ќе ве преобрати, од шо гледам дека се плашите... Така да кул даон бојс.. Никој ништо не ви може, ако не сакате верувајте, па макар и пред нос да ви поминат... нема да обрнете внимание ако не сакате, што сумњам :-))) :vozbud::toe::nesvest:

Колкави сеиирџии сме ние тоа Македонциве, само од „стап“ се плашиме... Али битно у комшилук сеир да си гледаме... А кај бевте сите „навивачине“ ко тепаа луѓе од скопско Нерези...?
А бе остај ги , педерска работа

и овие паради и кај нас ќе се одржвет како и секоја нормална во светот шо се одржува, само треба да си го сватите како парада, а не како нешто што ќе ве преобрати, од шо гледам дека се плашите...

Многу е рано за некоја геј парада, прво во МК има само еден званичен педер а сам не може да носи транспарент и да вика пароли и да парадира. Можеби некој ден, далеку во иднината, внуците на денешните македонски гејој слободно ќе маршираат облечени во розеви трикоа и на штикли, но сега за сега нема услови за тоа.

А бе остај ги , педерска работа

Многу е рано за некоја геј парада, прво во МК има само еден званичен педер а сам не може да носи транспарент и да вика пароли и да парадира. Можеби некој ден, далеку во иднината, внуците на денешните македонски гејој слободно ќе маршираат облечени во розеви трикоа и на штикли, но сега за сега нема услови за тоа.

Очигледно не ја знаеш фактичката состојба и тресиш само глупости... молим те... немој друг пат да ми излегуваш со вакви квази информации.... минимум во македонија се, според тоа како се изјасниле на анкети, анонимни (поради таквите како тебе) има над 20000 ЛГБТ. Премно гу си заостанат со мислењето, геевтие не носат розови трикоа и шикли.. бар јас колку што сум видел, по мажишта се и од мене и од тебе, бар на изглед... може да го погледнеш тоа во видеата кои ги постираше некој тука на темава... поздрав и нема потреба да ти докажувам.. очигледно немам заостанти мислења како твоите и не ги генерализирам работите...

Очигледно не ја знаеш фактичката состојба и тресиш само глупости... молим те... немој друг пат да ми излегуваш со вакви квази информации.... минимум во македонија се, според тоа како се изјасниле на анкети, анонимни (поради таквите како тебе) има над 20000 ЛГБТ. Премно гу си заостанат со мислењето, геевтие не носат розови трикоа и шикли.. бар јас колку што сум видел, по мажишта се и од мене и од тебе, бар на изглед... може да го погледнеш тоа во видеата кои ги постираше некој тука на темава... поздрав и нема потреба да ти докажувам.. очигледно немам заостанти мислења како твоите и не ги генерализирам работите...

Koj ја спроведе таа анкета, кога?
Мене ниту било кој што јас го познавам не ме имаат анкетирано на таа тема.

Таа бројка ја измисли Коче, единствениот жив геј во Македонија а вака беше.
Прашал коче 9 души дали се гејој и сите рекле НЕ, после во ливчето се запишал себе си како геј и заклучил дека секој десети Македонец е Геј. Па пресметал дека секој десети на 2 милиони се 200 иљади. И така почна да шири лаги и невистини (како она дека европа нема да не прими ако не донесиме закони за гејој а скоро ни една европска земја не признава ни брак ни посвојувања деца од гејојте)

Значи од 10 испитани луѓе коче излегол со заклучак дека има 200.000 гејопј, и пак сегде сам и осамен излегува по телевизии емисии и прес конфернеции. Ни еден од тие 200.000 фантомски гејој не најде храброст да застане до него. И кога има некој околу него за подршка тоа се хетеросексуални амбасадори и припадници на НВО

a mislite deka gi nema realno?!???:nenene:....gi ima...samo ova e sepak Balkan.:kesa:

И шо толку се палите ако ЛГБТ популацијата прави некоја парада таму некаде Белград?
Се силите ќе сте ги тепале, ова, она...
Смешно...примитивно...
Не личи бе!
Ама...Балкан...и српскиот мачо-комплекс...
Да се надополнам уште малку...
Зошто воопшто паради? Што сакате да покажете?
За мене, доволно е тоа што уште на времето од Кривичниот закон се укина членот „Противприроден блуд“ и со тоа де факто и де јуре се призна како да кажеме еднаква ЛГБТ популацијата...

Ако сакаат парада да си прават каде ќе бидат прифатени,молим лепо нека идат у Хрватска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom