Би ми пречело затоа што неможам да гледам како искачаат и се гушкаат педери.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кој ќе го запали, ти?
Ајде дојди на новогодишната геј-забава во Бони, имаш токму посебен ден кога да (пробаш да) го спалиш.
Еве лично немам против да имат свое место за дружење во непосредна близина на моето мест на живеење, се
За бегање од тема треба повеќе од еден. А едниот што забега од темата е модератор. Кој него ќе го поправа?
Темава ја следам веќе некое време, Никола и Garfield цело време забегуваат во општи прашања наместо да се фокусираат на темата, дури отидовте во расизам.
Геј барови/ЛГБТ барови веќе постојат. Бони anyone?
Не бе не може да е така.
Мора да се знае кој е педер и истиот ако населбата сака, да биде исфрлен од неа.
Оние населби кои ќе го прифатат, добро за нив.
Но основно е да се знае кој е што е, за да си немаме проблеми со дружење.
Не бе не може да е така.
Мора да се знае кој е педер и истиот ако населбата сака, да биде исфрлен од неа.
Оние населби кои ќе го прифатат, добро за нив.
Но основно е да се знае кој е што е, за да си немаме проблеми со дружење.
Па и тие сами се затвараат во квартови ете и во Сан Франциско живеат во своја четврт. Ама ајде немора да бидеме толку осудителни сепак се обични луѓе со друга сексуална ориентација. Незнаеме животот што носи да не се случи син ти дома да донесе зет па што ќе правиш ќе сечеш ли вени!!!
Супер нека си ја одберат топаана ко кварт и заедно со циганите да ги имаме на едно место.
А за син такви клетви, не се грижи.
Мојот ген не е до толку расипан за педер да произведе.
Така да коби им на други.