Хомиславе, јебига, вие сте девијација, отпадок од општеството, исцедоци од мајка природа, како и џанаците, црнците, јудите, цигојнерите.
За девијација, не ми зборувај, имаш книги, читни нешто, информирај се. Социологијата и психологијата си ги имаат своите ставови, ги имам образложено по други теми, мајка ми е социолог ебате! Земи информирај се, барем да имаш увид што зборуваш, а не од воздух да вадиш аргументи, расисту.
Никола, се додека шират зарази, парадираат, бараат шотијазнам права, не може, работата ослободува, сакаат ослободени да бидат од стегите, нека одат на пошумување на Мариово и негово адаптирање за живот.
Важи, ќе те земам со мене кога ќе пошумувам, и ти да бидеш продуктивен член на општеството.
оти вака, како е затерано од либера-демократите, читај хомиславите, на крај и децоепците ќе бараат барпви, бракови, итн.
За децоепците постојат закони, каде се знае дека деца кои не се полнолетни не смеат да имаат сексуален однос со постари луѓе, а камо ли да бидат присилени, како што обично е случајот.
Е јок, не може. Ни барови, ни бутур...на работа!
Стрејтомире, барови постојат, си бил некогаш во Македонија?
После напорна, продуктивна, физичка работа, никому нема да му притекне да земе игла в рака, флаша, да смрди или да му притекне за си припика кур у гз!
Мене секогаш ми текнува, и после тешка работа

, не е навика од која се откажуваш, неинформиран.
NeptuneGate да те прашам,гледам скапуваш на темава ги браниш педерите,па добивам мислење за тебе дека си педер (геј)
-зошто си геј,не си доволно добар за женските,курето ти е мало или сакаш газето да те боли коа ке те плеска некој од позади ???
Имам изјавено неколку пати веќе, а и мислам дека по постовите е малку очигледно, но не знаеш затоа што не сум отворено таков на други теми.
Во секој случај, твоите прашања се премногу лични, и не можам да то одговорам на јавен форум, не е ни долично.
Можам да ти кажам само дека сум таков од кога знам за себе.