Ѓаволот ги сруши кулите близначки

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Не мора да се искажува.Ние знаеме дека имат супериорен мозок.Специјален е.Сега уше да отворит тема за тоа кој го убил Кенеди...и то да го разјасниме.:pos2:

Јебига тој тоа го решил од пред 10 години без наша помош.

Зоте знае кој бил вториот стрелец на Кенеди, го фати чудовиштето од Лох Нес, правилно ги чита пророштвата од Нострадамус....

Глупости се овие...

Глупи сте и покрај факти и докази што не можете или не сакате да верувате на цврстите докази. Тоа со еден збор се нарекуваат неверници.

еве јас од истото видео со помош на алтка за сликање прво го паузирав видеото на 37 секунди и после ја добив оваа слика. иста така е направено и на првата страна што го поставив видеото. значи ништо не е случајно и сите тие слики се само знаци кои потврдуваат кој го извршил или кој имал улога во извршување на нападот.

24o0krd.jpg

Зоте и да прднам може ке се појави во некоја секунда ликот на Ѓаволот....

Зоте,го заеба ѓаволот,сега треба да плаќа адвокати.
ОСАМА Е НЕВИН!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Zote брат ти мора да си во крвно сродство со Васил Глигоров....оди нека ти извадат упут за во институцијата кај што е моментално он сеа....ем преку ред со врски ќе влезеш...

п.с сериозен сум

Ех и јас кога го отварам ќумбето дрва да ставам испаѓа дим и оп го глеам ѓаолот у чадот.Леле ѓаволот ми помагал со тоа шо ги горел дрвата.Алал да му е.:kesa:

ZOTE е новиот Чак Норис..само он знае дека кулите ги срушиле ванземаљци и ѓаволи.А вака ме заинтересира,да не се појави негде сатаната Пикоро??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom