Има некој во скопје што ги владее овие работи ? Пред некое време ме најде една бугарка / циганка незнам што беше кај ново лисиче (позади кам ) ми погоди доста работи ако знае некој добар нека пише .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чисто информативно,Библијата вели дека со такви работи човекот заработува проклетство.Ќе ви помогнат денеска,ама затоа од другиот месец животот ќе ви стане пекол..
Попов и сам не е свесен дека е роб на религијата поточно роб на системот за контрола на народот. Ментално и духовно било исто... Навистина поповиве се запишувале да учат богословија само заради парите.
Пробај изгледај ја целата емисијаПопов и сам не е свесен дека е роб на религијата поточно роб на системот за контрола на народот. Ментално и духовно било исто... Навистина поповиве се запишувале да учат богословија само заради парите.
Сум слушал многу попови дури и сум разговарал со неколку и убаво ми е јасно како тие се воспитани да размислуваат... Иначе ако ти се согласуваш со нивните реално полу лажни убедувања образложи ми го погледот на идејата дека сите освен свештениците неможат да помогнат па дури и наштетуваат.Пробај изгледај ја целата емисија
Ивица се објасна, затоа ти реков изгледај ја цела емисија. Мене ме загрижуваат коментарите и сведоштвата на некои од гледачите кои што се јавија во емисијата. Уште неможам да поверувам што се изнакажааСум слушал многу попови дури и сум разговарал со неколку и убаво ми е јасно како тие се воспитани да размислуваат... Иначе ако ти се согласуваш со нивните реално полу лажни убедувања образложи ми го погледот на идејата дека сите освен свештениците неможат да помогнат па дури и наштетуваат.