ГАРФИЛДИЈАНСТВО версус религиите досегашни (Еко1 и НиколаП се пророците)

• Креатор на темата Креатор на темата Divider
  • Време на започнување Време на започнување
НиколаП, може да ти буде прф биографичар, ама само ако млади девици невиност ми жртвуваат у име Господово.
Нејсе, ребусо за Слеки останува:
Желката се движи, Слеки, желката се движи!

Бреј, го снеможев овој Шлаки па не може да одговори.

Кољопе:Може, може, и ќе има и свинско и јагнешко, а за Шлаки и офчко ама варено со нане! Туку да седнам да длебам у некоја карпа или камен, обично така иде тоа, а не ммс ко овој Еко што сака.

:oftopic: Чек да отворам јас нова тема.... па можеме да почмеме :je:

ПС: Ај побрзо прати ми го првото просветлување околу тоа кои луѓе можат да се преобратат во Гарфилдијани.... ке делиме или све во еден куп? :icon_lol:

А бе, ти и КојлоПе први, Шлак и Дани втори, Никотин и Принц трети, Сторм и Трилчо четврти....и тн

Ама ве наредив како Ное животинките, у парови. Видиш, има нешто тука. И вие да носите женки, не мора девици отпрвин, тие после ќе дојдат. Во рајо.

ГАРФИЛДИЈАНСТВО

Верувањето не е доволно треба и активни мозочни клетки.

Е јебига, сега го еба Шлак, не може да се уклучи во дискусија :)
И ти реков: ГАРФИЛДИЈАНИЗАМ, ама и вака иде.
Него, требаше да биде: Гарфилдијанство versus религии и Шлак!

Нема бог осбен Гарфилед, а тој е царот!

бај д веј, со декрет им кажувам на моите пророци дека до смрта можат да ебат колку сакаат, а по смртта сите девици одат кај оние во рајот кој ја следеле мојата мисла, а дотогаш чујте ги пророците, отидов малку на небо, да е повозам на желката бидејќи:
ЖЕЛКАТА СЕ ДВИЖИ!

Си пушев цигаре и наеднаш ми се потресе телефонот... отворам гледам... Нов ММС... испратено од твојот нов Бог ГАРФИЛД...

"Те одбрав тебе во оваа пустелија да го шириш зборот мој.... делото мое.... а за тоа ќе бидеш награден со плата од 4000ЕУ и вечна слава"

Си реков дека е некоја заебанција и го избришав ММС-от.... и одма пристигна друг со иста содржина а пред тоа додадено.... "зошто го бришиш ММС-от знаеш ли колку ми наплатува Мобимак само за Роаминг тука од небото до тебе."

Е де, пиши им ги заповедите, знаеш ли колку е сателитски интернет, а ако нешто не ти е јасно обади се кај КољоПе.

РАЈ

ПА рајот е овде на земјата додека си жив

Штом умреш добредојде во пеколот 2 кубика земја над тебе

Garfield напиша:
И ти реков: ГАРФИЛДИЈАНИЗАМ, ама и вака иде.

Се извинувам о Гарфилду возвишен.... немав МК подршка на телефонот... грешно сум интерпретирал.... но ти си семоќен знам дека можеш да смениш.

Ej vo religijava Владо Дркуло мош да se poistovetuva so џаоло ???
Always look on the bad side of life.. tdm tdm tmd

Нека седи,јас сум крив, требаше на љатиниц. Нејсе, не бесполезнуј ами пишуј ја мојата реч, премудра, словото по кое ќе живеете!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom