Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
У право е @Спојлер и фала за линкот.
Ме поремети епизодава. Не се двоумете, гледајте ја уште сега.
Ја уствари на крај вратив да изгледам за друго и тогаш го сфатив она шо требаше да се сфати..
Фак.
Патем, да не паничите и да не ви одземе внимание, 2 пати во текот на епизодата ќе му се појави на дечкото што снимал доле десно од Windows 10. Првиот пат Alarm, вториот пат Twitter. Тоа од Twitter е при крај, а тогаш треба да сте сконцентрирани убаво, занемарете го тотално тоа што ќе се појави.
Епизодава е ликната затоа што некој напраил фак ап и ја пуштил на тоа HBO Nordic порано од што треба.

Ај ако може плс линкот од квалитетната снимка во ПП, брат ми гледа на некоја шити снимка, не сакам на такво да гедам. :D

Линкот што ми го прати @Спојлер не работи веќе
а ја има на пајрат беј
Game of Thrones S06E05 The Door x264 sammy HQ.mp4

Ако имате акаунт на кат/kick ass, не ја посетувајте, spoiler achievement, kinda.

Линкот што ми го прати @Спојлер не работи веќе
а ја има на пајрат беј
Game of Thrones S06E05 The Door x264 sammy HQ.mp4

Се разбуди и ХБО :D го скинаа тој линк, дечкото што ја снима епизодава ја прикачува на друг сервис моментално. За оние со торенти еве и друг, можеби подобар на kat.cr

Game of Thrones S06E05 LEAKED WebRip-CzT (Size: 2 GB)

Има Англиски превод за снимката? Некако не ми се гледа без Англиски превод не можам да им ги фатам сите мумлања...

можеби подобар на kat.cr

Не можеби, овој сигурно е подобар.
Има Англиски превод за снимката? Некако не ми се гледа без Англиски превод не можам да им ги фатам сите мумлања...
Сега за сега има само бразилски на open subtitles ако ти врши работа (буху).
На addic7ed нема.

Се разбуди и ХБО :D го скинаа тој линк, дечкото што ја снима епизодава ја прикачува на друг сервис моментално. За оние со торенти еве и друг, можеби подобар на kat.cr

Подобар е. (IMO)

Има ли негде english subs?
(ваљда до вечер ќе се појават)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom