Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Не глеам тоа Брејкинг Бед, зато не го знам.
(ги глеав првите три, али досадно ми беше, ма и главниот лик ми идеше на живци, тој со брадата не го ни памтам)

(ги глеав првите три, али досадно ми беше, ма и главниот лик ми идеше на живци, тој со брадата не го ни памтам)
Требало да тераш иако прва сезона е тешка за гледање.

А за ликот на Волт за мене е совршенство

ја мислев само мене брејкинг бед не ми е интересна за гледање. Затоа и не се кажував до сега :ROFLMAO:

Не ви личи ова на „Тупаницата на првите луѓе“ ??

10382324_10202348870344646_4090072172430911751_o.jpg

А се наоѓа на една наша планина.

Конечно почнав да ја гледам серијата , во рок од една недела ги изгледав сите епизоди . Прво бев шокиран од суровоста а потоа ми стана сеедно , но најмногу ме погоди се' она што му се случи на Роб Старк .:eek:

Инаку волшебно е чувството кога ќе заврши гледањето на една епизода можеш одма да си ја пуштиш следната. :love:
Сега од кога ги изгледав сите ќе чекам наредна епизода со нетрпение.
Се восхитувам на

Brienne_Arya.jpg

Jon-snow-game-of-thrones.jpg

Конечно почнав да ја гледам серијата , во рок од една недела ги изгледав сите епизоди . Прво бев шокиран од суровоста а потоа ми стана сеедно , но најмногу ме погоди се' она што му се случи на Роб Старк .:eek:

Инаку волшебно е чувството кога ќе заврши гледањето на една епизода можеш одма да си ја пуштиш следната. :love:
Сега од кога ги изгледав сите ќе чекам наредна епизода со нетрпение.
Се восхитувам на

Brienne_Arya.jpg

Jon-snow-game-of-thrones.jpg

Абе супер е се тоа, ама ако сакаш стварно да влезеш во клубот, треба да си кажеш и која од жените во серијата највеќе ти го прави меракот. Таков е редот :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom