Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
asd.png

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love::love:
--- надополнето: 13 април 2013 во 15:42 ---
Еве и за девојките, да не се жалите :D

asdad.png

П.С. Да, DVD RIP е сосема ок

:icon_lol:

2 недели се симнуваше, се мрднав :(

Што и фали во живо?

Нели гледаш дека трола, не му давај внимание....серијата тапа Емилија тапа во живо, ајде една чашка млеко и на попладневно спиење, мада од 7 треба да биде али не смета малце порано да легнеш.

Pa ne deka neso i fali,ama ima razlika neli.:D
Ist primer da kazeme onaa lynn collins(princezata dejah) u John Carter ako nekoj go gledal,u filmot abe na gz da padnes kakva riba a onaka tapa.
:D

Утре ова време нова епизода. Predictions? (без спојлери)

Редно е да и дадат повеќе време на Калисито.Подобро нејзе да ја гледаме отколку Бриен. :D

You know nothing, summer child :icon_lol: Што и фали на Бриен, негде прочитав манекенка била irl. Не е Калисито ама не е ни толку грда како на ТВ, нели?

http://drawinginsequence.files.wordpress.com/2013/03/gwendoline-christie.jpg

Ја зошто касно се уклучив и не сум упатен многу-многу. Сакате да ми кажете дека џуџево од Jackass, Тирион, нема добиено никаква награда за најдобар глумец во серијава?

Ја зошто касно се уклучив и не сум упатен многу-многу. Сакате да ми кажете дека џуџево од Jackass, Тирион, нема добиено никаква награда за најдобар глумец во серијава?
emmy зеде :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom