Game commentaries and walkthroughs

• Креатор на темата Креатор на темата NoXx
  • Време на започнување Време на започнување
I jas razmisluvam toa da sredam malce ke pocnam da koristam I poprofesionalni programi za obrabotka na videata :D final cut, adobe after effects etc taka da ke se potrudam maksimalno da gi sredam videata I da gi napravam pointeresni fala na podrska I kritika :)
евентуално глеј ако можеш да среди да правиш гејмплеј од mw3 дека сите сакаат да ја гледаат најновата едиција на играта.. Мене лично Black Ops ми е подобра али сега сакам да гледам видеа за MW3 дека таа игра е актуелна.. Иначе ако сакаш успех ќе мораш на англиски со македонскиов нема да биде дека оваа активност не е ценета во Македонија..:D

евентуално глеј ако можеш да среди да правиш гејмплеј од mw3 дека сите сакаат да ја гледаат најновата едиција на играта.. Мене лично Black Ops ми е подобра али сега сакам да гледам видеа за MW3 дека таа игра е актуелна.. Иначе ако сакаш успех ќе мораш на англиски со македонскиов нема да биде дека оваа активност не е ценета во Македонија..:D

vidi ja go pravam ova namerno na makedonski zasto ima epten mnogu angliski komentatori i vishe mi e zdosadeno (najseriozno :D ) e sea za MW3 mozam da snimam spec ops ili single player za Black Ops mozam Zombie ili Single player :) ova ke go stavam na spisokot samo kazi sto sakas da gledas ne e problem ke sredime rabota samo da znaesh prvo na repertoar ide MAFIA 2 pa posle ostalo :) ke pocnam so rabota i editiranje za nekoe vreme radi skolo i ostali zafrkancii nemam mnogu mnogu vreme

vidi ja go pravam ova namerno na makedonski zasto ima epten mnogu angliski komentatori i vishe mi e zdosadeno (najseriozno :D ) e sea za MW3 mozam da snimam spec ops ili single player za Black Ops mozam Zombie ili Single player :) ova ke go stavam na spisokot samo kazi sto sakas da gledas ne e problem ke sredime rabota samo da znaesh prvo na repertoar ide MAFIA 2 pa posle ostalo :) ke pocnam so rabota i editiranje za nekoe vreme radi skolo i ostali zafrkancii nemam mnogu mnogu vreme
Искрено многу сакам да успееш али навистина луѓето што сакаат да гледаат е MW3 мултиплеер, друго што гледам дека е популарно се спортските игри, како на пример НБА 2к12 и фифа 12 и сега ти почни кариера и да речеме снимај го секој 10ти натпревар али дека да го гледаш само по себе многу е досадно така да мора да убациш некој зафрканции види на пример Chris Smoove колку е интересен за гледање на НБА 2к12 на пример што прави коментари или на Uncharted , за Mw3 да не збориме ептен прави растур али ако не можеш да ја набавиш оригинал, ништо иди со спортскиве според мене. И гледај да ги играш најновите игри :icon_lol:

cool idea ubo e da ima i makedonski komentatori i jas nekoe vreme se dumam da se probam da vidam kako ce odi ama nekako ne mi se pravi kef da ja zemam MW3 druga opcija bi bilo
Skyrim lets play ama nekako mnogu vreme treba za toa ja imam Black Ops ama neznam dali ima zainteresirani za BO.
nekogas i ne e vazno sto igra e ako e dobar komentatorot ama na pocetok mnogu vazno e da ja pogodis igrata sto e popularna vo momentot.
NoXx ti sekako si pocnat mislam bi bilo dobro ako mozis da najdes mw3 gameplay video i da stavis tvoi komentarina primer nekoj od clenoviete na kajgana sto ja ima mw3 da napravi gameplay video.

Ja mw3 ja imam no ne mozam da pravam multiplayer gameplay a na kajgana mozebi ke ima nekoj ama treba da vidam kolku e dobar,na sto igra kako sto eheee puno zafrkancii ja mozam za mw3 da izvadam spec ops samo I single player nisto poise a za BO single player I zombie :)

Ja mw3 ja imam no ne mozam da pravam multiplayer gameplay a na kajgana mozebi ke ima nekoj ama treba da vidam kolku e dobar,na sto igra kako sto eheee puno zafrkancii ja mozam za mw3 da izvadam spec ops samo I single player nisto poise a za BO single player I zombie :)
вака.. Ако сакаш ја можам да ти набавам гејмплејс али немам capture card т.е. не можам да снимам од телевизор, ја играм на хбох и доста солидни гејмплејс вадам а на блек опс имам некој гејмплејс на кој што идам 60-2 или некој како 80-8 али немам HDPVR или нешто друго за снимање..
а сега наскоро ќе имам и mw3 гејмплејс

Исто и јас можам да ти давам ДОСТА ДОБРИ gameplays од голем број на игри, пред се MW3, BF3 и FIFA12 но да имав HDPVR исто како Dr.House што ти пиша.. Али тоа е премногу скапо, накај 200$.. Ако успеам да купам со еден другар ќе почнеме да снимаме (на ПС3 играме и двајцата), би коментирале на Англиски дека нема ќар вака и може некогаш да уфрлиме нешто "наше". Би можел и тебе да ти праќам по некој гејмплеј.. All in good time :)

Epa da vie so xbox I ps3 imate takov problem pred se snimanjeto a nie na pc ne ogranicuva multiplayerot sto na nekoi igri e kraknat a na nekoi ne jas kako sto vi rekov ke pocnam so single player komentari I posle ke odam na multy ako e vozmozno ako ne mw2 ni e tuka pa sto e tuka e :D

Исто и јас можам да ти давам ДОСТА ДОБРИ gameplays од голем број на игри, пред се MW3, BF3 и FIFA12 но да имав HDPVR исто како Dr.House што ти пиша.. Али тоа е премногу скапо, накај 200$.. Ако успеам да купам со еден другар ќе почнеме да снимаме (на ПС3 играме и двајцата), би коментирале на Англиски дека нема ќар вака и може некогаш да уфрлиме нешто "наше". Би можел и тебе да ти праќам по некој гејмплеј.. All in good time :)
тими, еби го марин за коментарис со мене ќе праиш ;) марин како стои со к/д на mw3 ? ја сега во сабота ќе го рефлеш пак и ќе можам да набавам гејмплејс..

probav da napravam video ama nemam dobar mikrofon i ne bev bas zadovolen
denovive ce probam da najdam nekoj po kvaliteten mikrofon pa ce se probam pak :)
uploadirav test video da vidam kakov ce bide kvalitetot na videoto ama mislam deka i na toa moze uste da se poraboti i da se sredi

тими, еби го марин за коментарис со мене ќе праиш ;) марин како стои со к/д на mw3 ? ја сега во сабота ќе го рефлеш пак и ќе можам да набавам гејмплејс..
Aбе долго време со него се договарам, не можам да го шитнам.. Него k/d му е негде 1.55 (слабо ама сеа почна да игра дечкото), али он нема да дава негови gameplays (освен кога стварно ќе има добра партија) само ќе коментира...

probav da napravam video ama nemam dobar mikrofon i ne bev bas zadovolen
denovive ce probam da najdam nekoj po kvaliteten mikrofon pa ce se probam pak :)
uploadirav test video da vidam kakov ce bide kvalitetot na videoto ama mislam deka i na toa moze uste da se poraboti i da se sredi
ova na pc e? Ja mislam deka e popravi me ako gresham

ova na pc e? Ja mislam deka e popravi me ako gresham
da pc e
kaj tebe na cod4 videoto e preku cel prozorec na youtube playero a na mw2 ne e isto e i kaj mene mislam deka e do rezolucijata na igrata ako nekoj znae sto e neka pisi. tnx
inace ako nekoj saka BO gameplay neka pisi

eddy problem ti e do rezolucijata zatoa toa mw2 videoto e 1024x768 a toa COD4 e 1280x1024 zatoa e razlikata vo goleminata na slikata e da isto ja srediv Black Ops pa ke mozam da vi pustam videa za Multiplayerot zboruvam :) pa kazete so sakate da vidite i od toj del ili serijal :D otvoren sum za ponudi i predlozi

toa mislev deka e ah ete uste eden problem ne veruva deka mozam da gi snimam na pogolema rezolucija.
sto sakame da vidime hmm flawless tdm ili dom so RPK infrared scope :)
inace onaka me interesira imate nacekano nekoj drug makedonski komentator ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom