Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
И на А1 и на ОБН ?Зошто го викаат ФАН ДЕР САР,а не Ван Дер Сар многу пати сум се смеел за ова:tv:

Јанко кажа без број глупости али најјака беше оваа

изведува слободен Гуркуф и Јанко вели:

,,голманот од Марсеј ни кожни гаќи нема да го спасат доколку нема рефлекс,,

:tv:
Не само тоа....и коментирањето после постигнување на гол или некоја шанса е.....:pos2::pos2::pos2:

И на А1 и на ОБН ?Зошто го викаат ФАН ДЕР САР,а не Ван Дер Сар многу пати сум се смеел за ова:tv:

Така е правилно, В на почеток се чита Ф во Холандија,Германија...

(мртов ладен) Кака трча со топката, Кака трча со топката, до Пато и.......(пак мртов ладен :) ) гол, води Милан еден - нула

Гледајте го коментаторот на Наша ТВ кога коментира француско првенство.
Дават монако гол одлично изработена акција и овој аууу каков челзи,манчестар или арсенал ова е вистинскиот фудбал.. ама се дере како луд. Тоа човечеееееее..аууу одбранава на бордо спие ли та спие.. вистинска зараза е овој францускиот фудбал ама сега уште малце ке одморите од него .. и уште мн бисери. кој може нека го гледа комедија е .

Гледајте го коментаторот на Наша ТВ кога коментира француско првенство.
Дават монако гол одлично изработена акција и овој аууу каков челзи,манчестар или арсенал ова е вистинскиот фудбал.. ама се дере како луд. Тоа човечеееееее..аууу одбранава на бордо спие ли та спие.. вистинска зараза е овој францускиот фудбал ама сега уште малце ке одморите од него .. и уште мн бисери. кој може нека го гледа комедија е .

Јанко? Ломбак. :tv:

Прегеска на Ливерпул и Њукасал овој трупов наместо Овен ууууу каков шут на Рафа Бенитез :vozbud::pos2::pos2: а човекот му оперира бубрезите :pos2:одвај оде :pos2::pos2::pos2:

Преска на Фулам - Челзи по израмнувањето на Фулам Југо се здиви и по шутот на лампард вика ии брани ШВЕРЦЕР овај извинете Шварцер. :pos: :pos: :pos:

Не е првпат. Не баш Југо, ама и порано го праеа шверцер. :)
Абе А1 ми го напраиа денот со шутовите на Бенитез и одбраните на Шверцер :pos: овие од Алфа 100 пати подобри коментатори имаат.

Ај бе трајте си...барем ќе се поправат коментаториве на А1, а овие од Сител не ги боли к*р...си тераат како што знаат, тропаат глупости невидени!

Ај бе трајте си...барем ќе се поправат коментаториве на А1, а овие од Сител не ги боли к*р...си тераат како што знаат, тропаат глупости невидени!

На пример Игорче бисерче :pos2::pos2: тој како во кафана да гледа фудбал што му лежи на душа тропа:pos2::pos2:

На Реал - Виљареал
Го даваат Хуанде Рамос како сече нокти со ноктарица и Игорче вика "Е за ова No Comment":pos:

Последна шанса на реал-виљареал и заврши натпреварот....(не ми текнува која ја кажа со тој итој резултат) и како ќе заврши овде на ноу камп..т.е сантијаго бернанбеу.
Секад ги меша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom