Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Т. К. (локален струмички коментатор, нема да му го кажам името)

" Уште 2 секунди за напад на екипата на АБА, триии, четириии, една секундааа иии краај на нападот за домашната екипа... "

Некој српски коментатор уште во времето на СФРЈ (ова ми го има кажувано поранешниот тренер)

"Трча Стојич по левата страна, Стојич по левата страна, Стојич, Стојич Стојич и гоооооол, статива, не сепак шут.... "

Знам и други ама не ми текнува сеа моментално, сконцентриран сум на ЛШ :)

Коментаторот на МТВ: 20 години има Џони Еванс, фудбалерот на Северна Ирска во дресот на Арсенал...:pos2::pos2::pos2:

Коментаторот на МТВ: 20 години има Џони Еванс, фудбалерот на Северна Ирска во дресот на Арсенал...:pos2::pos2::pos2:

ХаХаХа дал је могуче :pos2:........ бајдвеј .. ко шо иде редов да кажам и јас некој гаФ на кој најмогу сум се смеел:

Играат Манчестер Јунајтед уше у времето на Ван Нистелроој .. Ван дер сар одбранува прекрасен шут од противнички играч а на тоа коментаторов извикува... “ И КАКВА ОДБРАНА НА ВАН НИСТЕЛРОЈ... НЕВЕРОЈАТНО .. ‘ :pos2::pos2::pos2::pos2:.. Ваљда имаат некои слични црти :pos2::pos2:

ова нема да го забораам на Манчестер јунајтед-Челзи.
И сега Драган Флечер со топката хаха.

:
ова нема да го забораам на Манчестер јунајтед-Челзи.
И сега Драган Флечер со топката хаха.

Кога било воа бе...леле крај е . Се пресмеав, си го продолжив животов..:baeh:
:vozbud::vozbud::vozbud:

Ај овој од а1 цел натпрева го тупи не можам веќе да го слушам како го вика одбранбениот играч на Астон Вила Ларсон:tapp:, Лурсен се вика бе цреп еден

И навивачите на Партизан ги поздравуваат ракометарите(партизан-цска москва).а2

Oфицијалниот спикер на утакмицата Фени - Фершпед за да ја поткрене атмосферата ја тресна само ако слушнам некој да спие готов е :pos2::pos2::kez:

Астон Вила нема победа на домашен терен еден месец покрај тоа немаат победено на овој терен еден месец. :):):)

на коментаторот на сител на натпревар од шпанската примера,свире судијата чист офсајд и он вика,мислам дека требаше да почитува судијата предност,тоа беше сепак мал офсајд,штета. сум се смеел два дена.:pos2:

Игорче.сречо.ком

"Погледнете каков старт на Туре. Ова за највеке на свет беше за картон."

:vozbud::vozbud:

Не бе вака беше
"Овој старт не да мора,туку најмора на свет да се реализира со кaртан":pos2:

„Голем број на професионални фудбалери во Реал Мадрид се повредени“ - Зоран од Сител. :tapp:
Па зарем има ли некој фудбалер што не е професионалец во сениорскиот тим на Реал Мадрид. :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom