Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Медицинска состојба е ова, често ги носат на хирургија во чаршафи пошо се слепиле. Вагината вакуум создава и не го пушта фраерот да искочи
Чекајте ќе ви најдам стручно како е 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не тролај ако знаеш одговори навистина ме интересира,прв пат читам дека може тоа на човек да му се случи.Кога ке ги спознаеш тајните на сексот само ке ти се разјасни![]()
Не тролај ако знаеш одговори навистина ме интересира,прв пат читам дека може тоа на човек да му се случи.
Ќе ми одговори ли некој?
Фала ти многу.
Ајде дури не најдат стручно објаснување ке ти објаснам по наши.Не тролај ако знаеш одговори навистина ме интересира,прв пат читам дека може тоа на човек да му се случи.
Ќе ми одговори ли некој?
За кучиња знам,ама за луѓе ти велам дека прв пат слушам.Јао човече,и ова ли ималоАјде дури не најдат стручно објаснување ке ти објаснам по наши.
Вагината во случај на стрес ( уплав) се стега и не му дозволува на пенсиот да излезе.
Ако имаш видено кучиња заглавени е тоа ти е исто само со луѓе![]()
Ти па како се избаци,као да е нормално и секојдневноАјде дури не најдат стручно објаснување ке ти објаснам по наши.
Вагината во случај на стрес ( уплав) се стега и не му дозволува на пенсиот да излезе.
Ако имаш видено кучиња заглавени е тоа ти е исто само со луѓе![]()
За кучиња знам,ама за луѓе ти велам дека прв пат слушам.Јао човече,и ова ли имало
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 19:17 ---
Ти па како се избаци,као да е нормално и секојдневно![]()
Јас работам на клиника и сум медицинско лице,хаха која иронија.Ај човек се учи дур е живИма бе и тоа честа појава е, секој 3-4 ден има по некој на ургентно, во чаршафи ги носат, ама не е нешто срамно ниту па несекојдневно само ретко кој има проговорено за ова, само такво ни е општествово, ако некој каже дека му се десило ова ризикува ремет за цел живот![]()
Па и кај кучињата не е толку нормално ама ние пустите ај видиме кучиња на парење душа наша да ги уплашиме и да ги заглавиме.За кучиња знам,ама за луѓе ти велам дека прв пат слушам.Јао човече,и ова ли имало
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 19:17 ---
Ти па како се избаци,као да е нормално и секојдневно![]()
Медицинска состојба е ова, често ги носат на хирургија во чаршафи пошо се слепиле. Вагината вакуум создава и не го пушта фраерот да искочиЧекајте ќе ви најдам стручно како е
![]()
Ах АХ АХ дури сега се ми е јасно во врска со здравствотоЈас работам на клиника и сум медицинско лице,хаха која иронија.Ај човек се учи дур е жив![]()
Сакаш да кажеш дека ова се случува најчесто кога ги фаќаат на дело,изненаџење фактор?Па и кај кучињата не е толку нормално ама ние пустите ај видиме кучиња на парење душа наша да ги уплашиме и да ги заглавиме.
Инаку не дека е толку ретко ама не е ни толку често, сега овие што ги кажаја на вести инаку.....