Фуере: Немате докази!

• Креатор на темата Креатор на темата vone
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да му цртам на говедово или ова му е доста?

bg.jpg

http://www.novamakedonija.com.mk/De...=2&fCat=1&EditionID=298&top=1&ArticleID=16354

Абе кој го врти Фуере се знае дека е дојден тука за да прави ршум :toe: мене искрено порано ме нервираше сега го прифатив тој е платен да лупа глупости. Мене искено, претпоставувам дека ќе го прчита ова, ме интересира само како не му е срам да се слика наместо да се скрие во некоја глувчја дупка и да си дреме дур не му помине мандатот. Во оваа држава треба да му биде кажано дека живеат многу паметни луѓе кои трпат многу неправди. Јас како Македонка сум граѓанин од втор степен за да бидат задоволени малцинствата, но се разбира тој не сака да го слушне тоа затоа што не е платен за да биде реален :toe: ист е ко другарчињата негови Солајна и оној другиот што не го бива за ништо Баросо мислам дека се вика

Па се од слушање на вакви експерти сме до оваа современа демоктаска и напредна држава.Според нивните прогнози и совети до дега требаше со Швајцарија на исто ниво да сме. Само не се остварија многу работи од кажаните, работи за кои се залага обичниот македонски народ.

ИДЕНТИТЕТОТ НА ЕДЕН НАРОД НЕ МОЖЕ ДОЛГО ДА ОПСТОЈУВА КАКО ТАКОВ,БЕЗ ИСТОИМЕНА ДРЖАВА,НО И ЕДНА ДРЖАВА НЕ МОЖЕ ДА ОПСТОЈУВА КАКО ТАКВА БЕЗ ИСТОИМЕН НАРОД,ТОА Е НЕРАСКИНЛИВА ВРСКА!
TAKA E:)AMA AJ ODI KAZIMU NA BRANETA:):tv:

Абе кој го врти Фуере се знае дека е дојден тука за да прави ршум :toe: мене искрено порано ме нервираше сега го прифатив тој е платен да лупа глупости. Мене искено, претпоставувам дека ќе го прчита ова, ме интересира само како не му е срам да се слика наместо да се скрие во некоја глувчја дупка и да си дреме дур не му помине мандатот. Во оваа држава треба да му биде кажано дека живеат многу паметни луѓе кои трпат многу неправди. Јас како Македонка сум граѓанин од втор степен за да бидат задоволени малцинствата, но се разбира тој не сака да го слушне тоа затоа што не е платен за да биде реален :toe: ист е ко другарчињата негови Солајна и оној другиот што не го бива за ништо Баросо мислам дека се вика

може на процент плата зимаат :) што поголема глупост, поголема дневница :tv:

bg.jpg

greek_extremists_2.jpg

хаха , нешто ептен на мода е Македонија:pos2:

АБЦ се заебава :),ама јас живеам за денот кога ќе има Сафари ловење за овој и нему сличните безпигментни изроди низ држава.

..................што ден ќе биде!!!!!!!!!!!се надевам ќе трае 28 саати:)

OVIE MUTANTI SHTO NI DOADJAA OD EU NAVISTINA NEMAA MILOS SEKOGASH IGRAA IGRA ONAA POZNATATA LUD I ZBUNET.
PA DOBRO BRE MAJKAMU DO KOGA CE BIDEME ZBUNETI???:hump::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom