Фудбалски вести

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
не е само изгради го стадионот... пристап, места за паркинг, превоз, кај нас гужви какви се ствараат во парк за обична текма камоли еуро да се игра.

Jonas Gutierrez has been diagnosed with testicular cancer, terrible news, we wish him all the best and a full recovery! :confused: #sportbible

10685336_623815971097272_1773273383910208829_n.jpg

Роналдињо утна пенал на дебито во Мексико

Моменто историко !

The UEFA EURO 2020 hosts in full

Final and semi-finals

England/London (Wembley)

Three group games, one quarter-final

Azerbaijan/Baku
Germany/Munich
Italy/Rome
Russia/Saint Petersburg

Three group games, one round of 16 game

Belgium/Brussels
Denmark/Copenhagen
Hungary/Budapest
Netherlands/Amsterdam
Republic of Ireland/Dublin
Romania/Bucharest
Scotland/Glasgow
Spain/Bilbao

Франција без ниеден стадион, а Шпанија без Мадрид и Барселона, чудно, а кој па на Баку му дал четвртфинале да организира?!

Франција без ниеден стадион, а Шпанија без Мадрид и Барселона, чудно, а кој па на Баку му дал четвртфинале да организира?!
Грев е на ваков стадион да не се игра фудбал на ЕП.

Nema osnova da se igra u Francija, 2016 oni se domakini.
Germanija najverojatno ke ja dobie organizacijata za 2024.
Ne mi e jasno zosto Italija i Spanija so samo eden stadion ke organiziraat, okej osven Olimpico pa i Meazxa do negde drugoto e tinja u Italija, na Juve e mal stadionot. Od dtuga strana u Spanija momentalno vladee San Mames, ludnica stadion.

Najverojatno UEFA saka da gi zivne ovie vtororazrednive zemji koi raka na srce imaat stadionista. Bucurest, Bacu.

Can't wait за Европското првенство што ќе се одржи во Оман во 2046.

Натаму идат револуционерниве идеи на УЕФA.

Nema osnova da se igra u Francija, 2016 oni se domakini.
Germanija najverojatno ke ja dobie organizacijata za 2024.
Ne mi e jasno zosto Italija i Spanija so samo eden stadion ke organiziraat, okej osven Olimpico pa i Meazxa do negde drugoto e tinja u Italija, na Juve e mal stadionot. Od dtuga strana u Spanija momentalno vladee San Mames, ludnica stadion.

Najverojatno UEFA saka da gi zivne ovie vtororazrednive zemji koi raka na srce imaat stadionista. Bucurest, Bacu.
Па нели беше кажано дека само еден град организатор ќе биде од секоја држава?
Тешка глупост е ова. Пример ќе играат 1/4 финале Франција-Германија на неутрален во Баку, а после неколку дена една од репрезентациите ќе треба да игра во Лондон 1/2 финале :tapp:

Франција има цело ЕП во 2016 година, па уште и да им дадоа еден град/стадион во 2020 и нека се утепаше и Платини и цела УЕФА.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom