Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување

Да бе.
Иако мислам дека ќе биде нешто помалку, не се свесни Сити каков преседан ќе направат. Не само за идните потенцијални засилувања, туку и за сегашниот ростер. Со среќа при продолжувањето на договорите на своите ѕвезди. Овој аспект ми е најкритичен во трасферов на Халанд.

Тој трпа, ќе трпа и масажерот во онаа машинерија, да не се лажеме. Шпицот во Сити е релативна работна. Пеп знае често и со лажни деветки, или да турне крило како најистурен. Плус, пак ќе речам, тука е и Жесус, тука е и проектот Алварез.
Овои потег ми е повеќе манифестирање сила после фијаското со Кејн лани, одошто рационално однесување на пазарот.

Заминал фудбалот со трансфер цените и платите ама само кога Сити и Псж пазарат.

Кога тоа го прават Реал, Барса, Јуве, Баерн пу пу, не важи.

Отворен пазар, ако можеш пазари ако не играј со младинци и Де Шиљовци.
Vidi, duri vo najkapitalistickata zemja kako SAD ograniceni se platite. Problemot ne e sto ima bogati i siromasni klubovi toa sekogas bilo. Ama so Oligarsi ili drzavi koi prezemaat klubovi seto dobi nova dimenzija. Sto UEFA e korumpirana i ne pocituva svoi pravila kako FFP dopolnitelen problem.

Vidi, duri vo najkapitalistickata zemja kako SAD ograniceni se platite. Problemot ne e sto ima bogati i siromasni klubovi toa sekogas bilo. Ama so Oligarsi ili drzavi koi prezemaat klubovi seto dobi nova dimenzija. Sto UEFA e korumpirana i ne pocituva svoi pravila kako FFP dopolnitelen problem.
Јеби га, УЕФА нека ги избрка од фудбалот па ќе видиш како НБА или НФЛ ќе ги пречекаат со раширени раце.

Парите се за тоа, да се трошат, и парата прави пара, со туркање под душек ништо нема да има.

Не дека Пеп чекал година дена за шпиц па ајде сега конечно му го купија. Ова им е куповина за после Пеп јас мислам, до сега се покажало дека Гвардиола не функционира со ваков тип на шпицови, ќе изиграат една година заедно па после ќе си иде кељавиот... едноставно не смеат да ја пропуштат приликава за Халанд и тоа е тоа.
Мада прашање е па и дали стварно не смеат да пропуштат да фрлат пола милијарда пари на некој што 2-3 пати годишно е повреден на месец дена.

Ама сепак тоа сум само јас кој на овој пост ќе добие едно тажно од најголемиот јавач на хајпот, Стефан-кобе, каде не смееш да фрлиш ни капка критика на некој што е секој ден присутен на интернетот и е центар пажња.

Истиот муабет секоја година. :pos:
Годинава требаше во ноември, ама некако еве го април, уште Ливерпул им стои на еден бод.

Не знам, на Сити секако не му недостасуваат голови. Им треба можеби напаѓач, но не е нужен. Доколку веќе купуваат, може тоа и далеку побезболно и поевтино. И нели го имаат од лето Алварез од Ривер?

Толку пари и плата и проблеми со крмакот Раиола, којзнае дали вреди.

Ми се ежи кожата од гласините дека Халанд би земал 500.000 плата.

Како Абрамович што направи преседан?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Schlotterbeck vo Dortmund, okolu 25m EUR. Posle Süle vtor Germanski reprezentativec vo bekovska pozicija. Broeni mu se denovite na Hummels.

Многу си глуп. Претерано.

Со свој камен по глава затоа друг пат не се мести на пенал кога добро знаеме кои беа Челзи пред Абрамович, најмалку вие можете да кењате за преседани

Со свој камен по глава затоа друг пат не се мести на пенал кога добро знаеме кои беа Челзи пред Абрамович, најмалку вие можете да кењате за преседани

Формирајте си тие 4-5 души од фан клуб Манчестер,здружение на душевно оболени лица од Челси,и во сон го зборите.

Зборувам за преседан што би се направил внатре во самиот клуб. Не зборувам за преседан и за тоа дали и колку Сити троши. Четири реченици се, барем толку можеш. Веројатно.

Роман и Челзи никогаш, ниту во прајмот на енормното трошење не му дале плата на било кој играч со оваа висина. Никогаш. Челзи плаќал дебели суми за договорите, но платите се држеле до некоја граница. Барем за тоа. Токму поради можноста да се забега и после најобичниот копук да ти зема 300.000 фунти неделно.

Последно уредено од модератор:
Многу си глуп. Претерано. x2

Роман и Челзи никогаш, ниту во прајмот на енормното трошење не му дале плата на било кој играч со оваа висина. Никогаш. Челзи плаќал дебели суми за договорите, но платите се држеле до некоја граница. Барем за тоа. Токму поради можноста да се забега и после најобичниот копук да ти зема 300.000 фунти неделно.

Ама кога не разбираш и немаш поим од животот и се затрчуваш КаДе беШе ЧелЗи пРед Роман, ќе испаднеш смешен и надвор од тема по милионити пат.

Врти сучи и тоа е преседан или не?
Ке замижиме и ке се праиме на тошо дека од Абрамович наваму тргна со вештачките клубови кои истураат брдо пари

Последно уредено од модератор:
Да бе.
Иако мислам дека ќе биде нешто помалку, не се свесни Сити каков преседан ќе направат. Не само за идните потенцијални засилувања, туку и за сегашниот ростер. Со среќа при продолжувањето на договорите на своите ѕвезди. Овој аспект ми е најкритичен во трасферов на Халанд.
Јасно, затоа и новинари блиски до Реал пред две недели почнаа да соопштуваат дека Реал ако го потпишува Халанд ќе го потпишуваат по нивни услови, а не под негови. Зашто таа плата што ја бара он ќе направи огромен раздор во екипата. Има неколку играчи на кои што треба да им се продолжи договор и коа ќе видат колку му дале на Халанд сигурно и они толку ќе побараат.

Подобро за Реал, огромен талент е Халанд и не викам дека нема да експлодира, али не е тоа кое што му треба на Реал сега.
Мбапе е доволен и + треба да се пополнат некои дупки во екипата.
Ако сака Халанд да игра за Реал ќе мора да ја направи истата жртва во однос на финансиите како Мбапе.

Masala, 600.000€ nedelna plata za Haaland vo City (odnosno 500.000 Funti). 70milki na raka. Na zdravje.

Јасно, затоа и новинари блиски до Реал пред две недели почнаа да соопштуваат дека Реал ако го потпишува Халанд ќе го потпишуваат по нивни услови, а не под негови. Зашто таа плата што ја бара он ќе направи огромен раздор во екипата. Има неколку играчи на кои што треба да им се продолжи договор и коа ќе видат колку му дале на Халанд сигурно и они толку ќе побараат.

Подобро за Реал, огромен талент е Халанд и не викам дека нема да експлодира, али не е тоа кое што му треба на Реал сега.
Мбапе е доволен и + треба да се пополнат некои дупки во екипата.
Ако сака Халанд да игра за Реал ќе мора да ја направи истата жртва во однос на финансиите како Мбапе.

На крај без двајцата ке остане Реал, ПСЖ до крај нема да се откажат од него, најверојатно затоа лани беа спремни Реал да платат јако обесштетување

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom