O
ob1
Гостин
Фунти*500.000 плата.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фунти*500.000 плата.
Фунти*
Vidi, duri vo najkapitalistickata zemja kako SAD ograniceni se platite. Problemot ne e sto ima bogati i siromasni klubovi toa sekogas bilo. Ama so Oligarsi ili drzavi koi prezemaat klubovi seto dobi nova dimenzija. Sto UEFA e korumpirana i ne pocituva svoi pravila kako FFP dopolnitelen problem.Заминал фудбалот со трансфер цените и платите ама само кога Сити и Псж пазарат.
Кога тоа го прават Реал, Барса, Јуве, Баерн пу пу, не важи.
Отворен пазар, ако можеш пазари ако не играј со младинци и Де Шиљовци.
Јеби га, УЕФА нека ги избрка од фудбалот па ќе видиш како НБА или НФЛ ќе ги пречекаат со раширени раце.Vidi, duri vo najkapitalistickata zemja kako SAD ograniceni se platite. Problemot ne e sto ima bogati i siromasni klubovi toa sekogas bilo. Ama so Oligarsi ili drzavi koi prezemaat klubovi seto dobi nova dimenzija. Sto UEFA e korumpirana i ne pocituva svoi pravila kako FFP dopolnitelen problem.
Истиот муабет секоја година.
Годинава требаше во ноември, ама некако еве го април, уште Ливерпул им стои на еден бод.
Не знам, на Сити секако не му недостасуваат голови. Им треба можеби напаѓач, но не е нужен. Доколку веќе купуваат, може тоа и далеку побезболно и поевтино. И нели го имаат од лето Алварез од Ривер?
Толку пари и плата и проблеми со крмакот Раиола, којзнае дали вреди.
Ми се ежи кожата од гласините дека Халанд би земал 500.000 плата.
Како Абрамович што направи преседан?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Многу си глуп. Претерано.
Со свој камен по глава затоа друг пат не се мести на пенал кога добро знаеме кои беа Челзи пред Абрамович, најмалку вие можете да кењате за преседани
Со свој камен по глава затоа друг пат не се мести на пенал кога добро знаеме кои беа Челзи пред Абрамович, најмалку вие можете да кењате за преседани
Многу си глуп. Претерано. x2
Роман и Челзи никогаш, ниту во прајмот на енормното трошење не му дале плата на било кој играч со оваа висина. Никогаш. Челзи плаќал дебели суми за договорите, но платите се држеле до некоја граница. Барем за тоа. Токму поради можноста да се забега и после најобичниот копук да ти зема 300.000 фунти неделно.
Ама кога не разбираш и немаш поим од животот и се затрчуваш КаДе беШе ЧелЗи пРед Роман, ќе испаднеш смешен и надвор од тема по милионити пат.
Јасно, затоа и новинари блиски до Реал пред две недели почнаа да соопштуваат дека Реал ако го потпишува Халанд ќе го потпишуваат по нивни услови, а не под негови. Зашто таа плата што ја бара он ќе направи огромен раздор во екипата. Има неколку играчи на кои што треба да им се продолжи договор и коа ќе видат колку му дале на Халанд сигурно и они толку ќе побараат.Да бе.
Иако мислам дека ќе биде нешто помалку, не се свесни Сити каков преседан ќе направат. Не само за идните потенцијални засилувања, туку и за сегашниот ростер. Со среќа при продолжувањето на договорите на своите ѕвезди. Овој аспект ми е најкритичен во трасферов на Халанд.
Јасно, затоа и новинари блиски до Реал пред две недели почнаа да соопштуваат дека Реал ако го потпишува Халанд ќе го потпишуваат по нивни услови, а не под негови. Зашто таа плата што ја бара он ќе направи огромен раздор во екипата. Има неколку играчи на кои што треба да им се продолжи договор и коа ќе видат колку му дале на Халанд сигурно и они толку ќе побараат.
Подобро за Реал, огромен талент е Халанд и не викам дека нема да експлодира, али не е тоа кое што му треба на Реал сега.
Мбапе е доволен и + треба да се пополнат некои дупки во екипата.
Ако сака Халанд да игра за Реал ќе мора да ја направи истата жртва во однос на финансиите како Мбапе.