Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Или ќе потонат ко Евертон лани. Ова све се просеци или играчи што се склони на повреди. Повеќе од шесто место нема да бидат.

Па шесто место за Вест Хем е премија.
Пелегрини на автобус низ Лондон ќе го возат.

Какво шесто место бе, 10 место нема да бидат. :D
Максимумот им е тоа ако им се поклопат сите коцки иначе да 10место со екипи како Барнли и Бормут што ништо не трошат пред нив

Абе Роналдо бил понуден и на интер ,ама ете и они немале пари па сакал нејќел морал во Јуве, што се човек нема да прочита :pos:

Па шесто место за Вест Хем е премија.
Пелегрини на автобус низ Лондон ќе го возат.
Па срамота е ако се спремат само за шесто место со толку поебани пари. Ако не обезбедат излез во Европа тогаш пропадната сезона ќе им се рачуна.

Едит: Трескам глупости изгледа, со шесто заборавив дека имаш излез во Европа.

Па срамота е ако се спремат само за шесто место со толку поебани пари. Ако не обезбедат излез во Европа тогаш пропадната сезона ќе им се рачуна.

Едит: Трескам глупости изгледа, со шесто заборавив дека имаш излез во Европа.

Сити, Јунајтед, Арсенал, Челзи, Тотенхем, Ливерпул. Ете ги 6 екипи.
И најслабата од овие 6 е далеку пред Вест Хем.

Топ 10 реално е за овој тим.

Засилувањата на Вест Хем се тамам од 6 до 10, није ваљда дека се надеваат пред Челзи и Арсенал да бидат.
Ако бидат шести, значи ги поминале сите обични смртници во ПЛ, што и не е лесна работа.
Џек е јако засилување ама ако остане здрав, Андерсон со неговата стани-падни форма е знак прашалник, Фабијански стандард супер голман, троа откачен:D
Све у свему, куп прашалници! Единствено Пелегрини го сметам за сигурно појачување.

Им бил понуден е една работа, сакал таму да оди е сосема друга.

Карло Алвино е навивач на Наполи и коментатор. Ова "новинар" од скоро му е изгледа професија.
Pa mendes nema da go nudi onaka random, de laurentis potvrdi deka razgovaral so mendes na taa tema, nema sigurno mendes od cel svet bas so napoli da ide i da go nudi.
Mozno e da ima vistina vo muabetov, ama ova sto izlaga na povrsina samo ide na shteta na de laurentis, glupakot ne smeese nisto povrzano so ovaa tema da zbori, uste tolku sea ke e na tapet na navivacite.

Мене не ми е јасно,како само со Азар ќе го надоместат одењето на Роналдо?
Единствено класа центарфор да донесат и под услов да соработуваат многу добро.
На тој начин минусот што го има Азар со Кики би го компензирал тој класа шпиц кој би бил апгрејд на Бензема. Така да на едно место минус,на друго плус, би испаднале исто јаки, како и досега.
Проблем е што не се гледа некоја видливо подобра варијанта на Бенз. Лева можеби ама последнава година е катастрофа, друг некој не ми иде на ум.
Е сега ако го доведат Мбапе десно, вкупнатa слика се менува многу.

giphy.gif

У тој случај треба едноставно да го опљачкаат ПСЖ:), па у пакет Мбапе и лепотицава;)
П.С. Го пратам овој стапов уште од Наполи, кога играше со Пандев. Чудно неизживеано се однесуваше, со таков дефект тешко да биде оала!

Азар златна копачка на првенството, Кејн златна топка. Ете ви ја замената за Роналдо.

Кој тоа ви кажа дека Марсело сака да си оди? Има договор до 2022, и минимум 500 милиони евра откупна клаузула, барем за претходниот договор толку му беше, сигурно не му ја намалиле, може да отишла само нагоре.
Zasto si kjorav... pisav juve go bara marcelo ne rekov marcelo saka da si ide... edno e klubot da go bara drugo e marcelo da saka da si ide

Пошто очигледно е дека Мбапе не доаѓа, новиот проспект од МЛС кој му конкурира на Мбапе и кој Реал го прати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom