Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување

Уште 10 до 15 трансфера и спремни се за конференциска. :pos:

Уште 10 до 15 трансфера и спремни се за конференциска. :pos:
Јунајтед уште Мартинез да се повреди, а тоа ќе се случи наскоро па пак ќе игра со Еванс и Меглаер у одбрана, и ако купија 10 штопера летово.

Јунајтед уште Мартинез да се повреди, а тоа ќе се случи наскоро па пак ќе игра со Еванс и Меглаер у одбрана, и ако купија 10 штопера летово.
Немора мене да ми се љутиш обрати се кај Јенкито. :D
Ќе се опраите некад како ви беше изреката да верувате во проектот. (y)

Ако 500 играчи ако неможете да се оправите распуштете ја баграта од клуб.

Немора мене да ми се љутиш обрати се кај Јенкито. :D
Ќе се опраите некад како ви беше изреката да верувате во проектот. (y)

Ако 500 играчи ако неможете да се оправите распуштете ја баграта од клуб.
Јунајтед треба најмалце да збори за трансфер политиката на Челзи, убедливо два најлошо водени клуба во ПЛ.
Јоро и Де Лихт нема ни 5 утакмици да изиграат заедно, пак Еванс и Мегваер ќе ви бидат костурот во одбраната.:toe:

Јунајтед треба најмалце да збори за трансфер политиката на Челзи, убедливо два најлошо водени клуба во ПЛ.
Јоро и Де Лихт нема ни 5 утакмици да изиграат заедно, пак Еванс и Мегваер ќе ви бидат костурот во одбраната.:toe:
И Еванс и Слабхед се подобри од се што имате бекови. :D

Алварез ги помина медицинските прегледи во Мадрид, ќе видиме шо ќе биди со Омородион па ќе ги официјализираат Галагер и Алварез наскоро.
Се шпекулира дека Леверкузен изразија интерес за Омородион, Атлетико извесно време го бара Хинчапие или како и да се изговара па можи да се договорат некако

Феликс преговараат со Челзи за трансфер од околу 50 милиони.
Премногу е добро за да излези вистина вака. :)

Тешко на Романо, овој месец кога се работи за Атлетико хир ви гоу не му излегува баш ко шо треба :ROFLMAO:

Шпанска серија :icon_lol:
Стави му ултиматум да одлучи, ако иди нека иди, во спротивно нека се гони упм

@NeymarJunior преочигледно е како размислува Лапорта.
Целото негово управување се базира само на промоција и стекнување доверба кај фан базата, буквално ко просечен македонски политичар.
Ја хајпна цела фан база со Нико Вилијамс и доколку не успее да го донесе ќе следи разочарување и незадоволство кај навивачите, па мора да се понуди алтернатива.

Ја хајпна цела фан база со Нико Вилијамс и доколку не успее да го донесе ќе следи разочарување и незадоволство кај навивачите, па мора да се понуди алтернатива.
Пошо иначе кога една екипа нема да успее да донесе одреден играч на позиција каде што им е потребен, не смее да бара алтернативи. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom