Фудбалски трансфери - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Кога клубот за кој што навиваш ќе биде ставен во иста реченица со Роналдо (значи никогаш) тогаш ќе правиме муабет. Не виделе титула 100 години на сите теми тролаат :tapp:
Ајде сега прочитај пак што пиша и кажи ми дали се осеќаш глупо?

Ајде сега прочитај пак што пиша и кажи ми дали се осеќаш глупо?
Другар да бидеме реални секој фан за кој и клуб да навива би сакал да го гледа Роналдо во тимот за кој што навива. Еве конкретно и мене не ми се допаѓа Роналдо ко особа али тоа незначи дека нема да го крени клубот, што од финсансиски аспект што и од компетитивен. Нека се преиспита првин фанот на Арсенал за неговите тврдења, нека прочита првин која е фамилијата Ањели па нека дојде ќе дискутираме. Пошо гледам дека на аватар го имаш Роналдо глава сечам дека моментално гориш од желба да се врати кај вас и да ве оправи колку толку, и дека овие поврзувања со Јувентус не ти пријаат баш баш ;)

Кога клубот за кој што навиваш ќе биде ставен во иста реченица со Роналдо (значи никогаш) тогаш ќе правиме муабет. Не виделе титула 100 години на сите теми тролаат :tapp:
сместа одам да им пренесам

Сигурно му имаат ставено јак процент од тие image rights (не знам кој би бил соодветниот превод и дали и има воопшто нашиов забагастрен јазик) да оди во клубот и со тоа ќе му земаат голем процент од рекламите што ќе ги снима додека е под договор со Јувентус. Јунајтед со кој и да потпишува прво ова го оправа па после плата :pos: прво што ми доаѓа на памет е последниот договор на Руни, се натегаа месец дена само за тие image rights зошто онаму во САД, Малезија, Сингапур го мислат уште е истиот Руни од пред 10 години.[DOUBLEPOST=1531222644][/DOUBLEPOST]
Една шпекулација прочитав за Фулам и на крај таа точна хахахаха не губи време Јокановиќ :)

Лани во Барса ќе го продаваа, цело лето се натегаа што се вика, па Наполи, сега летово Челзи и Дортмунд се спомнуваа за на крај во Фулам. :D

Чекај бе, ја го читам твитот две минути барам каде е штосот а ова озбилно било?

Лани во Барса ќе го продаваа, цело лето се натегаа што се вика, па Наполи, сега летово Челзи и Дортмунд се спомнуваа за на крај во Фулам. :D
И Ливерпул пред 2-3 месеци :D

Зошто побогу се местиш на пенали? :D

На одмор сум заобиколи ме од дискусија :)

Мое мислење е дека овие двајца се преку сила Стоук материјал.
Пренапумпани англичанчиња !
Окс е пејс мрчант што би рекле англичаните, а кај оној Лингард едини квалитет е женска му.

Толку знаат. Вчера во Лондон бил и одма Челзи, а и Арсенал заинтересирани. А нема врска :D

На одмор сум заобиколи ме од дискусија :)

Мое мислење е дека овие двајца се преку сила Стоук материјал.
Пренапумпани англичанчиња !
Окс е пејс мрчант што би рекле англичаните, а кај оној Лингард едини квалитет е женска му.
Не се класа фудбалери, далеку од тоа. Ама на пример двајцата би биле први имиња во тимот на Милан.

Breaking | While Fulham & Nice have reached an agreement over the transfer of Jean Michaël Seri, it is not the player's preferred destination, according to @ManuLonjon.

Breaking | No agreement between Fulham & OGC Nice for the transfer of Jean-Michaël Seri, according to Nice-Matin.

Пак сапуница за небитен играч

Пак си со Деко?

Значи да се разберемо, со Деко се погодивмо на исто место на одмор, да не помислите дека сум другар со тип што е толкав малер, емо и навијач на интер

@Донев ни во овој моментален никаков Милан, не гледам како они двајца би го дигнале квалитетот на тимот.
Би биле првотимци, први имиња сигурни не, ама не би го дигнале квалитетот на тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom