- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Што има кај Лингард и Окс за фалење??
![]()
Зошто побогу се местиш на пенали?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што има кај Лингард и Окс за фалење??
![]()

Ајде сега прочитај пак што пиша и кажи ми дали се осеќаш глупо?Кога клубот за кој што навиваш ќе биде ставен во иста реченица со Роналдо (значи никогаш) тогаш ќе правиме муабет. Не виделе титула 100 години на сите теми тролаат![]()
Другар да бидеме реални секој фан за кој и клуб да навива би сакал да го гледа Роналдо во тимот за кој што навива. Еве конкретно и мене не ми се допаѓа Роналдо ко особа али тоа незначи дека нема да го крени клубот, што од финсансиски аспект што и од компетитивен. Нека се преиспита првин фанот на Арсенал за неговите тврдења, нека прочита првин која е фамилијата Ањели па нека дојде ќе дискутираме. Пошо гледам дека на аватар го имаш Роналдо глава сечам дека моментално гориш од желба да се врати кај вас и да ве оправи колку толку, и дека овие поврзувања со Јувентус не ти пријаат баш башАјде сега прочитај пак што пиша и кажи ми дали се осеќаш глупо?

сместа одам да им пренесамКога клубот за кој што навиваш ќе биде ставен во иста реченица со Роналдо (значи никогаш) тогаш ќе правиме муабет. Не виделе титула 100 години на сите теми тролаат![]()

прво што ми доаѓа на памет е последниот договор на Руни, се натегаа месец дена само за тие image rights зошто онаму во САД, Малезија, Сингапур го мислат уште е истиот Руни од пред 10 години.[DOUBLEPOST=1531222644][/DOUBLEPOST]
Една шпекулација прочитав за Фулам и на крај таа точна хахахаха не губи време Јокановиќ
Аман бре.![]()

И Ливерпул пред 2-3 месециЛани во Барса ќе го продаваа, цело лето се натегаа што се вика, па Наполи, сега летово Челзи и Дортмунд се спомнуваа за на крај во Фулам.![]()

Зошто побогу се местиш на пенали?![]()

Не се класа фудбалери, далеку од тоа. Ама на пример двајцата би биле први имиња во тимот на Милан.На одмор сум заобиколи ме од дискусија
Мое мислење е дека овие двајца се преку сила Стоук материјал.
Пренапумпани англичанчиња !
Окс е пејс мрчант што би рекле англичаните, а кај оној Лингард едини квалитет е женска му.
На одмор сум заобиколи ме од дискусија![]()
Пак си со Деко?